Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM3500 pret & pareri

       Star-Light 22DM3500 este un televizor din generatia 2018 care se incadreaza perfect in specificul unei camere mai mici de dimensiunie sau la bucatarie, un model cu o diagonala de 55 cm, care suporta rezolutii Full HD (1920 x 1080 pixeli). Designul sau slim si greutatea aproape nesimnificativa, ii va da posibilitatea acestuia sa fie cu usurinta instalat pe un suport tv pe perete, aproape de suprafata plata a acestuia. Nu include elemente de design care sa il scoata in evidenta cumva, scopul sau fiind acela sa livreze imagini de calitate la un pret mai mult decat accesibil. Are o constructie solida lucru evidentiat de materialele de buna calitate folosite iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes asupra ecranului de 55cm

Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM3500, Full HD, Clasa A

      Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie.  Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg.

     Star-Light 22DM3500 este un televizor slim cu ecran Full HD ce suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate ecran de 200 cd/mp si un timp de raspuns de 6.5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 10 W (2 x 5V). Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

      Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv. Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 5 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

     Televizorul Star-Light 22DM3500 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 36 W. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau ai posibilitatea sa elimini o buna parte din cabluri. Porturile de conectare se regasesc in zona laterala a acestuia. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune deoarece acest slot CI+ face toata treaba. Din momentul in care scoti aparatul din cutie si pana il montezi nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. 

 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM3500, Full HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *