Televizor LED Star-Light 20DM3500 pret si specificatii tehnice

        Star-Light 20DM3500 este un televizor de mici dimensiuni, masoara in diagonala 51 cm, fiind o alegere excelenta in cazul in care iti doresti un dispozitiv de mici dimensiuni care sa se plieze perfect in cazul unei bucatarii sau camere cu o suprafata de dimensiune redusa. In plus acesta poate fi folosit si ca al doilea monitor, conectat la unitatea PC sau laptop. 

 

       Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes spre ecranul generos de 51 cm.

 

      Star-Light 22DM3500 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor, si beneficiaza de un ecran LED HD care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 200 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 12 ms iar unghiul de vizibilitate de 176 de grade. 

 

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 6 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

 

        Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu un port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

 

       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

 

Recomandare:

 

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED Star-Light, 51 cm, 20DM3500, HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *