Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI7552E, review

      Pe segmentul mid-level, televizorul Smart Sharp 49UI7552E avand diagonala de 123 cm reprezinta un deal interesant zilele acestea. Cei de la Sharp au o istorie longeviva in piata pe segmentul televizoare, oferind mereu preturi bune pentru majoritatea modelelor lansate. Ecranul generos impune un plus consistent daca doresti sa experimentezi senzatii asemanatoare ca la cinema, marile plusuri fiind rezolutia UHD si interfata Smart. Sharp 49UI7552E este un televizor perfect pentru un living spatios, imaginile de calitate proiectate de acesta fiind o garantie de succes. De oriunde l-ai privi acesta isi pastreaza in mod exemplar calitatea de a livra aceleasi detalii, imagini foarte bine conturate atat sub aspect cromatic cat si luminanta. Aspectul general dat de materialele de calitate ce intra in constructia sa, coroborat cu silueta simpla, in format slim, se potriveste perfect locuintelor moderne si multifunctionale. 

Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI7552E, 4K Ultra HD

 

      Un alt plus de care beneficiaza acest model il reprezinta interfata Smart, AQUOS NET, ce reprezinta un hibrid ce are la baza mult mai cunoscutul Android, adaptat la nevoile si cerintele utilizatorului Sharp. Acesta primeste actualizari atat de la retea sau poate fi upgradat manual folosind o sursa descarcata pe un USB. Principalele aplicatii ce vin preinstalate sunt urmatoarele: Youtube, Deezer, Netflix, beneficiaza de browser nativ pentru navigare online, serviciu de email si iconite pentru cunoscutele retele sociale Facebook Twitter si Instagram. Dupa preferinte poti instala chiar tu multe alte programe ce se regasesc in Apps Store. 

Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI7552E, 4K Ultra HD

     Aplicatiile cele mai des folosite pot fi custumizate sa apara pe bara de scurtaturi astfel incat navigarea sa fie mult mai facila si rapida. Ne place si faptul ca acest model vine preinstalat si aplicatia Youtube, semn ca sistemul de operare a fost testat destul de mult de producator astfel incat sa nu apara probleme de redare audio/video. 

 

      Datorita tehnologiei LED imaginile expuse pe ecranul de 123 cm aproape ca vor putea fi confundate cu cele din realitate, in care vei putea distinge tonuri de negru foarte bine definite pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. Acesta  suporta o rezolutie UHD 4K cu 3840 x 2160 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 400 cd/mp, contrast dinamic 1000000:1, si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Poti opera de la distanta toate caracteristicile de imagine, audio si video, cu ajutorul telecomenzii de riguare. Schimbarea posturilor se face instantaneu, fie vorba de cele SD sau HD, iar meniul de configurare este disponibil si in limba romana. Functia 4K HDR amplifica efectul culorilor sau detaliile dintre cele mai luminoase si intunecate. În esenţă, acesta presupune realizarea şi combinarea mai multor imagini cu aceeaşi scenă pentru a prelua cele mai bune elemente din fiecare. Caracteristica Active Motion 800 va obtine un control mult mai bun al detaliilor in cadrul scenelor ce se succed in mod rapid cum ar fi evenimentele sportive sau in cazul filmelor de actiune. Astfel ai garantia ca nu vei pierde nicun detaliu din actiune, totul fiind optimizat in detaliu.
     

 

    Imagnile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Clear Motion Engine – imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Hotel Mode – un mod de afisare ce permite un consum redus al energiei prin reducerea luminozitatii, etc. PVR este sistemul integrat care poate fi folosit la inregistrarea filmelor si serialelor preferate direct de pe televizorul tau Smart. Deasemenea cu functia Timeshift continutul inregistrat pe HDD va putea fi vizionat mai tarziu sau delurat la anumite cadre pentru a putea revedea anumite detalii si informatii vizuale dorite. Aceasta functie este compatibila si cu anumiti operatori de cablu pentru posturile digitale.
    

 

    Sunetul este o alta componenta care aduce valoare imaginilor transmise, iar in cazul de fata putem spune ca este unul destul de consistent si plin de profunzime daca studiem lista dotarilor. Televizorul Sharp vine echipat cu nou sistem Harman/Kardon ce imprima un sunet de calitate dar si intens, puterea totala fiind de 10W. Tehnologiile utilizate la sintetizare fac referire la: Dolby Digital, Sound Equalizer, DTS+, etc. Ne place cum emite, iar asta e un mare plus in cazul exemplului de fata. 
     

 

    Transmisia programelor urmareste cel mai nou standard impus de UE, incorporand la interior un tunner DVB-T/T2/C/S/S2, capabil sa receptioneze toate canalele din analogic si digital. Acolo unde semnalul este mai prost, intra in actiune motoarele de procesare proprii ce amplifica semnalul pentru a stabili un standard al calitatii cat mai apropiat de cel UHD.
     

     

      In privinta functiilor speciale si a porturilor de conexiune, Sharp 49UI7552E vine dotat cu 2 porturi HDMI, 2 intrari USB, iesire audio digitala, jack pentru casti, etc. Cu ajutorul tehnologiei Screen Mirroring vei putea proiecta wireless de pe calculator sau dispozitiv mobil imagini fara a fi nevoie de o conexiune folosind suplimentar cabluri. Conexiunea la internet se poate face doar via Wi-Fi. Fiind un televizor ECO, consumul energetic inregistrat de acesta este de 115 W, pentru incadrarea in clasa de eficienta A+.

 

Recomandare:

 

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI7552E, 4K Ultra HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *