Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 performante excelente

       Samsung 40KU6072 este unul dintre cele mai bune televizoare in oferta magazinelor online de anul acesta, un model care beneficiaza de un ecran generos de 101 cm si multiple sisteme avansate de prelucrare continua a imaginii. de mult timp se vorbeste de ideea in care cei de la Samsung au creat un oarecare monopol pe piata in materie de electoronice, si pe buna dreptate, Samsung 40KU6072 fiind un alt produs de marca care s-a vandut foarte bine la noi pana acum. 

       Cei de la Samsung au tinut cont si de nevoia utilizatorului de a fi mereu conectat la lumea internauta si au conceput acest televizor cu un sistem de operare care sa tina la rang de superlativ interfata Smart care se misca acum mai bine ca oricand. Ai de unde alege acum din o multime de aplicatii deja preinstalate, cele specifice navigarii online, multimedia (pentru filme si seriale online) si pentru jocuri video, plus multe altele care pot fi descarcate din market pe baza unei adrese de email valide.

      Display-ul de foarte buna calitate iti da impresia ca urmaresti imaginile live din mediul lor natural de transmisie, acest lucru datorandu-se in mare parte rezolutiei UHD. Ecranul de 101 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate. Tehnologia Ultra Clean View analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

      Procesul de scalare a imaginii continua intervine de fiecare data atunci cand calitatea imaginii este unul sub standardul de transmisie al televizorului, adauga cadre suplimentare si vne cu completare de culoare si contrast acolo unde este cazul pentru ca decalajul transmisiunii sa fie cat mai putin vizibil. Tehnologia Ultra Clean View analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

       Sunetul este si el prezent in aceiasi nota ca si imaginile si ajuta deasemenea la completarea acestui spatiu feeric dat de imaginile de inalta rezolutie UHD. Astfel acest televizor beneficiaza de un sistem audio integrat stereo de putere 20 W, suficient de galagios astfel incat sa incarce intreaga incinta cu energie pozitiva. 

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

       Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. 

        O alta noutate marca Samsung o reprezinta si centrul de informare si studiu EduPedia, o zona speciala care va fi apreciata cu siguranta de utilizatorii Smart Tv-urilor Samsung, mai ales ca este disponibila aici o imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale. Toate materialele sunt aici ordonate dupa grupa de varsta, domeniu de activitate, ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Pentru mai multe detalii tehnice, imagini dar si fisa tehnica a produsului gasiti detalii aici

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *