Televizor LED Smart NEI, 62cm, 25NE5505, performante (review)

    Daca iti doresti sa cumperi un televizor accesibil ca pret, de generatie noua, care sa fie capabil sa redea pe ecranul de dimensiune de 62 cm, imagini de calitate iti recomand NEI, 62cm, 25NE5505. Este un model care pe langa functia de televizor clasic ofera acces utilizatorului la o gama variata de aplicatii din interfata Smart, sistemul de operare fiind unul propriu, pe baza de Android modificat. Este un Smart Tv veritabil cu functii avansate, acesta integrand mai mult aplicatii generaliste care iti da posibilitatea sa verifici adresa de mail, retele sociale si cateva jocuri integrate. Aplicatiile pe care le poti descarca si instala in interfata smart se gasesc in Aptoide, un depozit distribuit pentru aplicații mobile care rulează pe sistemul de operare Android. Cu aceasta aplicatie putem descarca unele aplicatii care in Play Store sau in alte magazine nu sunt gratuite.

Televizor LED Smart NEI, 62cm, 25NE5505, Full HD

     Cum informatiile apar atat in mediul vizual sau online, este destul de importanta prezenta interfetei smart, de unde poti accesa rapid un browser de internet, mai multe aplicatii pentru navigare online (mail, Youtube, Facebook, Youtube, Netflix etc.). Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala.

 

    NEI 25NE5505 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 62 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 3.7 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 42 W (clasa A). Cele doua picioruse asezate in mod simetric de o parte si de alta, ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul find unul perfect.

 

 

 

      Display-ul de dimensiune 62 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd/mp, un contrast dinamic de 800:1 si un timp de raspuns de 8.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoom imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 62 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 176° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

 

      Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 10 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Caracteristica “USB Cloning” va permite copierea setarilor televizorului si a canalelor salvate pe un stick USB facand astfel posibil procesul de clonare al configurarilor TV-ului. Astfel, poti duplica setarile unui televizor intr-un proces simplu si rapid. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.

 

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 2 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin LAN sau wireless.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Smart NEI, 62cm, 25NE5505, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *