Televizor LED Philips 32PHS4001/12 pret si specificatii tehnice

        In categoria produselor din gama media -Tv care merita o atentie dosebita este si televizorul LED Philips 32PHS4001/12, un model care are multe de spus, are un design atragator prin forma sa ultra-subtire, capabil sa redea imagini foarte bine conturate, clare, la o rezolutie HD, pe ecranul de 80 cm. Philips 40PFT4101/12 este o alegere interesanta daca si tu mergi pe acelasi principiu, si doresti calitate din partea imaginii, interfata nefiind un element definitoriu pentru viitoarea achizitie. 

       Televizorul LED Philips 32PHS4001/12 se remarca printr-un design, simplist, este destul de subtire si beneficiaza de o fixare buna pe pozitie datorita celor doua picioruse pozitionate la cele doua extremitati. Marginile care inconjoara ecranul nu ocupa mult din suprafata vizuala, cei 80 cm fiind disponibili in mare masura.

       Culorile si imaginile surprind placut chiar de la prima vedere, un televizor capabil sa redea imagini la o calitate HD cu 1366 x 768 pixeli. Toate reglajele privind imaginea, contrastul si luminozitatea sunt disponibile din meniu, folosind telecomanda din dotare. In spatele ecranului se afla un generator de lumina fasciculara LED Backlight care permite o asociere mult mai buna la culorile realitatii fata de televizoarele catodice. Luminozitatea ecranului indica o valoare de 200 cd/mp, timpul de raspuns este unul excelent de 6.5 ms – excelent in cazul imaginilor care se succed rapid, iar unghiul de vizibilitate este de 178 grade. 

       Tehnologia de procesare a imaginii Picture Performance reprezinta un motor avansat care actioneaza pe mai multe lature pentru a imbunatati calitatea imaginii transmise astfel: claritatea, contrastul, culoarea si contrastele de negru sau luminanta. Tonurile de culoare ofera perceptia realitatii exact asa cum este, surprinzator de buna. Procesorul de imagine Philips Digital Crysta Clear iti ofera imagini clare, indiferent de sursa, acesta avand capacitatea de a analiza informatia vizuala, urmand apoi a o prelucra in cel mai profesionist mod posibil.

       Sunetul este la fel de important ca si celelalte aspecte, 32PHS4001/12 fiind u televizor cu dotari bune si in acest caz, avand o iesire audio de putere 16 W. Caracteristica speciala Incredible Surround asigura o buna distributie a sunetului astfel incat intreaga camera sa fie incarcata cu informatie audio in egala masura.

      Standardul DVB-T/C permite receptia tuturor canalelor atat in digital cat si analogic la standardele impuse de UE. Pentru conectarea cu alte dispozitive externe, televizorul dispunde de iesire VGA, 2 porturi HDMI, intrare antena si slot CI+. Portul USB beneficiaza si de functie redare continut video, astfel ca poti urmari linistit serialul sau filmul preferat conectand un stick de memorie sau HDD extern la acesta.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *