Televizor LED Orion 32OR17RDL pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Orion 32OR17RDL este un model care iti va permite sa te bucuri de o experienta cu totul deosebita in fiecare zi. Acesta este un model din categoria Non-Smart, are un ecran de 81 cm si suporta o rezolutie HD. Face parte din gama 2017, fiind aparut de curand si in oferta magazinelor de profil, beneficiind astfel de aportul tehnologiilor de ultim moment, totul la un pret accesibil. Acesta poate fi folosit fie pentru functia sa de televizor dar si ca monitor extern, conectat la laptop sau unitate centrala.

      Ca si aspect, televizorul dispune de un design modern, asemenea modelelor mult mai scumpe, este subtire, plat iar stuctura sa stabila este data de cele doua picioruse pozitionate in zonele de extremitate. 

      Modul operational este relativ simplu, la fel si interfata de unde poti realiza diverse modificari ale valorilor de imagine, aceasta avand si posibilitatea de a fi setata pe limba romana. Caracteristica Zoom Modes iti va permite sa amplifici anumite detalii prin alegerea unei zone de interes pe care doresti sa faci Zoom optic. Pentru reducerea zgomotelor de fond, sistemul de filtrare Digital Noise Reduction va fi cel responsabil de  aceasta activitate. Programele vor putea fi setate fie progresiv/manual sau in modul automat.

       Imaginea in ansamblu se rezuma la ecranul de dimensiuni 81 cm, care este una de bun simt, capabil sa redea pana la 1366 x 768 pixeli (HD). Modul prin care acest ecran este completat de un contrast de 1200:1, de luminozitatea 300 cd/mp, sau de caracteristica Active Motion nu face altceva decat sa garanteze faptul ca imaginile pe care le vei viziona vor fi unele de calitate. Timpul de raspuns de 6.5 ms, este o alta variabila care ne spune faptul ca in cazul imaginilor care vor fi transpuse in mod rapid nu isi vor pierde din consistenta sau din detaliile afisate.Sistemul audio integrat surprinde prin calitate si profunzime, acesta avand o putere totala de 12W RMS. Sunetul este puternic, clar si nu distorsioneaza, chiar si la volum maxim.

      Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

      Televizorul poseda numeroase iesiri externe, la care poti atasa device-urile tale preferate de stocare sau cele de redare continut media automat astfel: are o intrare USB 2.0, intrare Scart si un port HDMI. In momentul in care il setazi pe modul Sleep acesta va intra dupa intervalul de tip ales in modul Stand By. 

      Deasemenea modul de economisire inteligent al energiei permite calibrarea luminozitatii ecranului la lumina de interior a camerei, limitand astfel efectul de lucire si compensare lumina, lucru care duce la un consum mai redus energetic. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 31W. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Orion, 81 cm, 32OR17RDL, HD

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *