Televizor JVC 32VF4100, pret, specificatii tehnice (review)

      JVC 32VF4100 este un televizor LED excelent pentru apartamentul tau, dispune de un ecran de 80 cm si este capabil sa redea imagini calitative la o rezolutie Full HD. Pretul dar si calitatea imaginilor transmise sunt avantaje care pot fi luate in considerare in cazul in care iti doresti sa il achizitionezi. Face parte din generatia 2021, este un model Non Smart si este foarte usor de utilizat de persoanele de toate varstele. Meniul de configurare imagine si posturi Tv este in limba Romana, iar accesul la setari si alte elemente de ajustare se poate face cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Televizor JVC 32VF4100, 80 cm, Full HD, LED, Clasa F

     Este un televizor de volum mediu, care se va potrivi oriunde in casa ta, poate fi asezat si la inaltime pe un suport de perete de tip VESA. Pentru o pozitionare corecta si stabila, modelul de fata beneficiaza de doua picioruse de stabilizare, pozitionate pe colturi. Materialele care intra in constructia acestuia sunt unele calitative, si includ in mare parte plastic lucios, bine finisat in toate zonele. Cele doua picioruse asezate la extremitati ii ofera acestuia o pozitie confortabila indiferent de suprafata. Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg. 

 

      Rama care inconjoara ecranul are un profil subtire si nu ia mult din suprafata destinata ecranului, experienta fiind una excelenta ecranul ocupand mai mult de 90 % din partea frontala. Telecomanda din dotare raspunde bine la comenzi intr-un interval de spatiu de semnal de 7-8 metri. Posturile se schimba rapid si nu exista decalaj de asteptare chiar si in cazul celor cu transmisie in format Full HD. Imi place ca este minimalista, de dimensiuni relativ mici si intuitiva in privinta functiilor de comanda. Setup-ul propriu de receptie canala si reglare sunet imagine este suportat si in limba romana, pentru ca tu sa intuiesti astfel mult mai usor optiunile ideale.

 

      Ecranul de 80 cm, principalul punct de atractie al acestui televizor suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: luminozitate de 250 cd/mp, timp de raspuns de 8.5 ms, si contrast dinamic de 3000:1. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli si sa prezinte pe ecran imagini cu cadre care sa se succeada rapid si sa nu existe intarzieri mari. 8 ms este un scor de rapiditate excelent. Unghiul de vizibilitate (178 grade) este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. In functie de evenimentul transmis, poti opta pentru modul de vizualizare predefinite de producator, cinema/movie/music/sport care umbla si la reglajul audio propriu pentru o experienta cat mai concludenta. Utilizatorul poate opta spre a alege un mod specific de redare care sa corespunda cu specificul continutului: mod natural, dinamic, mod cinema, mod de joc si mod utilizator.

 

      Transmisia programelor respecta cele mai noi standarde impuse de UE atat in banda larga de semnal cat si in cea scurta, analog si digital (DVB-T/C). Sistemul audio este format din doua difuzoare de tip stereo capabile sa scoata pe iesire 2 x 3 W.

Televizor LED Smart Tech, 81 cm, 3222TS, HD, Clasa A++

       Pe partea de conectivitate, televizorul JVC 32VF4100 beneficiaza de urmatoarele dotari fizice: intrare coaxiala pentru cablu, slot CI+ pentru decodor, intrare PC, un USB 2.0 cu functie de redare fisiere video/audio si 2 porturi HDMI si jack pentru casti. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau ai posibilitatea sa elimini o buna parte din cabluri. Porturile de conectare se regasesc in zona laterala a acestuia. Acesta impresioneaza si din punct de vedere al consumului, un televizor cu un consum moderat de 32 kWh (clasa eficienta F) care cantareste doar 4.3 Kg. 

 

Recomndare:

 

   Este o alegere interesanta pentru oricine isi dreste un model ieftin, care sa beneficiaza de o imagine calitativa, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

 

   Zilele acestea beneficiaza de un discount semnificativ, oferta limitata, asa ca daca esti hotarat iti recomand sa nu stai prea mult pe ganduri: Verifica pret actualizat

 

Televizor JVC 32VF4100, 80 cm, Full HD, LED, Clasa F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *