Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-200SS – Review si specificatii tehnice

     Tot ce este mai bun din fructe poti strange acum sub forma unei bauturi savuroase plina de vitamine, care prin presa la rece cu ajutorul unui storcator profesionist asemenea lui Star-Light SJB-200SS, nu se pierde nicio picatura din esenta vegetala a mixul de fructe ce il gasesti preferat. Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-200SS este o solutie la indemana si sigura, care pe timp indelungat poate inlocui sucurile sintetice pe baza de indulcitori, care in general ne fac mai mult rau, inducandu-ne o senzatie de placere gustativa pe moment, cu grave influente in timp. Este un model indemanatic, cantareste 4.9 Kg si are urmatoarele dimensiuni: 200 x 400 x 170 mm. In ideea in care bucatarie ta va reprezenta un refugiu de cel mai multe ori pentru familia ta, este important si aspectul dat de aparatele electrocasnice folosite, in cazul acesta, storcatorul Star-Light SJB-200SS nu se va abate de la regula calitatii, avand un design realizat cu bun gust, datorita suprafetelor din inox de culoare neagra, ce impun eleganta, calitate si rezistenta.

     Acest storcator compact si modern ofera tehnologii de stoarcere lenta (55RPM), ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste sucul natural din fructe si legume. Modul comanda impus de zona de presa cu melc permite extractia unei cantitati mai mari de suc din pulpa, si apoi separarea in cele doua recipiente dedicate. Tubul larg cu un diametru de 80 mm permite introducerea la interior a fructelor in starea lor naturala, fara a mai fi nevoie sa le tai in bucati mai mici. 

       Datorita celor doua recipiente cu capacitate mare, pot face pana la 1 litru de suc la o singura incarcare, fara sa fiu nevoit sa golesc cana de colectare a pulpei. In cazul in care preferi sa storci sucul direct in pahar, tot ce trebuie sa faci este sa-l asezi sub gura de scurgere plasata la o intaltime potrivita, pentru a evita astfel stropirea suprafetelor din jur. Functia reverse isi dovedeste utilitatea in momentele in care aparatul se blocheaza in cazul unor cantitati mai mari de fructe ce solicita sistemul storcator de la interior. Recipientul pentru pulpa are capacitatea de 0.8 litri.

       Panoul de comanda preia comenzi din partea celor 8 functii presetate in format digital astfel: – Functia “Hard” este potrivita pentru legumele si fructele tari precum morcovul sau sfecla, Functia “Medium” se va folosi pentru fructe precum mere sau pere, “Soft” pentru fructe moi (pepene, struguri etc), “Mixed Juice” va permite combinarea fructelor moi cu cele tari, “Vegetable” pentru sucul de legume, “Nuts Milk” pentru prepararea laptelui de nuci, “Pomegranate” pentru extragerea sucului din rodie si nu in ultimul rand functia “Washing” folosita pentru curatarea aparatului.

      In pachetul comandat primesti si alte accesorii printre care: accesoriu impingere, sita din inox, etc. Toate aceste accesorii pot fi spalate sub jet puternic de apa sau la masina de spalat vase. 

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-200SS, 200 W, 55 RPM, Control digital, 8 functii presetate, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Inox/Negru

      Storcatorul poate fi demontat complet cu usurinta pentru a facilita curatarea fiecarei piese. Impingatorul de alimente, capacul, sita razatoare, cana pentru suc si recipientul de colectare pulpa se curata manual cu detergent si apa calda sau in masina de spalat vase. Datorita design-ului cu suprafete netede si rotunjite, poti indeparta fara efort toate bucatile de pulpa din recipientul de colectare.

 

Recomandare:

 

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

 

      Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Vezi noul pret actualizat

 

 

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-200SS, 200 W, 55 RPM, Control digital, 8 functii presetate, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Inox/Negru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *