Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20 pret si specificatii tehnice

      Majoritatea dintre noi vrem sa aratam bine in orice situatie, iar asta poate fi posibila nu numai prin adoptarea unei tinute adecvate dar si prin modul in care purtam hainele, cat mai curate si calcate la linie. Statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20 este special adaptata pentru a raspunde acestor cerinte in cel mai profesionist mod. 

       OptimalTemp, inovatie Philips, este tehnologia care pastreaza combinatia perfecta intre temperatura talpii si puterea aburului. Nu vei gasi niciun buton pe statia de calcat si nu va trebui sa faci nicio setare sau reglaj in timpul calcatului hainelor. Calci hainele unele dupa altele, indiferent din ce material sunt confectionate, bumbac, matase, in, lana, fara sa reglezi nimic si fara sa le arzi.

      Te ajuta mult si talpa T-ionic Glide, cea mai buna talpa de calcat de la Philips. Talpa este acoperita cu un strat de oxid de titan integrat care ofera o alunecare extrem de usoara pe toate tipurile de materiale. in plus, este cu 30% mai rezistenta la zgarieturi decat talpa SteamGlide disponibila la modelele anterioare. Astfel, talpa te ajuta sa netezesti si cele mai incapatanate incretituri atat in cazul materialelor aspre, cat si a celor fine.

      In plus, Philips PerfectCare Aqua Silence are cel mai mare rezervor de apa dintre statiile de calcat Philips, de 1.7 l, si iti permite sa calci un timp indelungat, fara sa fie nevoie sa il reumpli. Philips PerfectCare vine cu un sistem anticalcar eficient, Easy De-Calc, pentru o performanta indelungata la generarea aburului si extinderea duratei de viata a produsului. Astfel, poti folosi apa de la robinet pentru calcat. LED-ul De-Calc va incepe sa lumineze intermitent atunci cand este nevoie de curatarea depunerilor de calcar.

      Debitul de abur este fixat in jurul valorii maxime de 110 g/min in tmp ce pentru jet de abur se atinge chiar si limita de 170 g/min de abur Presiunea aburului din statie urca pana la valoarea de 4.5 bari. Printre functiile remarcabile al acestui model intalnim: calcare pe verticala, sistem de blocare, sistem stocare cablu la interior, si functie anti-calcar. Odata pusa in functiune, statia se va incalzi complet in maxim 2 minute.

Recomandare: 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 24 luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, acesta avand un discount destul de consistent: Vezi pret redus

 

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20, Talpa SteamGlide, 2400 W, 1.7 l, 170 g/min, 1.6 m/1.8m, Alb/Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *