Sistem Desktop Serioux Classic C4 pret si specificatii tehnice

      Chiar daca nu mai sunt atat de in voga desktop-urile, acestea inca reprezinta o solutie optima in cazul in care doresti o statie de lucru statica, care in general ofera o performanta mult mai buna la un pret accesibil fata de un laptop. Sistemul Desktop Serioux Classic C4 este o unitate de tip Desktop ce ofera un echilibru de performante la toate capitolele, ajutandu-te sa pui astfel in valoare creativitate la munca, la tine acasa sau la munca. Este construit pe o arhitectura de tip Skylake, care aduce imbunatatiri serioase in ceea ce priveste consumul energetic, performantele de lucru, sau timp de acces la informatie.

      Carcasa arata foarte bine ca design, este moderna, si pare destul de solida la prima vedere. Aceasta este realizata dintr-un mix din plastic si policarbonat in zonele de imbinare, pentru o rezistenta sporita.

      La capitolul performante acest calculator beneficiaza de un procesor cu 4 nuclee Intel Core i5-4460, care ruleaza la o frecventa de 3.2 Ghz care urca pana la 3.4 Ghz in modul Turbo Boost. Vine dotat cu 4 GB de RAM DDR4 (unul din cele doua sloturi disponibile este ocupat), si beneficiaza de placa video integrata Intel HD Graphics. Pentru stocare PC-ul foloseste un HDD de 1 Tb care ruleaza la 7200 RPM.

       Calculatorul vine cu mouse si tastatura, lipsind doar un monitor pentru a-l putea folosi imediat. capacitatea HDD-ului este arhisuficienta pentru un calculator de acest tip, care nu va fi folosit pentru jocuri sau pentru rularea filmelor in format Full HD

      La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Serioux Classic C4 beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 2.0, 2 iesiri USB 3.0, 3 intrari audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. O nouate pentru acest model este si prezenta adaptorului integrat Wi-FI care il va ajuta pe acesta sa se conecteze fara probleme la reteaua de wireless locala.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *