Sistem Desktop Serioux Classic A1 pret si specificatii tehnice

      Sistemul Desktop Serioux Classic A1 aduce o nota de originalitate si performante pe masura pentru a putea sartisface nevoile unui utilizator obisnuit, totul la un pret accesibil. Nu am putea spune ca e o unitate special conceputa pentru a rula aplicatii foarte complexe dar se va achita perfect in ceea ce priveste rularea de aplicatii obisnuite sau anumite jocuri de generatie mai veche. Unitatea beneficiaza si de o carcasa unicata care e menita sa sublinieze aceste valente care ar putea sa o propulseze in randul computerelor entry din zona gaming. 

    Pentru o racire cat mai eficienta la nivelul componentelor Serioux Classic A1 beneficiaza de orificii pentru evacuare pe ambele zone din lateral. Coolerul central nu este zgomotos si face fata cu succes chiar si atunci cand temperatura de afara este mai ridicata. Cei de la Serioux ne lasa o impresia foarte buna si la capitolul constructie. Unitatea este una MiddleTower, este destul de compacta fiind un avantaj in special prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Sursa de alimentare are o putere de 450 W.

     La interior gasim un procesor AMD A4 X2 4000 cu 2 nuclee fizice tactat la frecventa de 3.2 Ghz cu o dimensiune cache 1024 kb, 4 Gb de memorie DDR3 (ocupa doar un slot de memorie din cele doua disponibile), si un HDD de 500 Gb la 7200 rpm. Placa video desi vine integrata va fi suficient de potenta pentru redarea filmelor si serialelor in cele mai bune conditii. Desi sistemul vine fara sistem de operare preinstalat, vei putea foarte simplu si rapid sa faci instalarea deoarece detine si unitate DVD-RW. 

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Lenovo IdeaCentre beneficiaza de o iesire HDMI, 2 iesiri USB 2.0, 2 iesiri USB 3.0, o intrare audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *