Sistem Desktop PC ASUS K31CD-K-RO004T pret si specificatii tehnice

      Chiar daca lumea in ziua de astazi se indreapta mai mult spre alegerea unor solutii portabile, sunt si cazuri in care sistemele clasice de tip Desktop pot fi mai utile fata de un laptop sau tableta. Drept dovada, sta alegerea celor de la Asus, sa produca inca modele performante, pentru acele persoane cu nevoi speciale, cum ar fi un nivel de procesare mai bun, data de unitate statica, asa cum este si modelul despre care vom vorbi astazi, ASUS K31CD-K-RO004T. In cazul unui laptop, aceleasi performante la gasim de regula la un pret mult mai ridicat, astfel ca daca stii ca nu vei avea nevoie de portabilitate si il vei folosi exclusiv acasa sau la birou, alegerea sistemului desktop ASUS K31CD-K-RO004T este o solutie ideala. 

Sistem Desktop PC ASUS K31CD-K-RO004T cu procesor Intel® Core™ i5-7400 pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 4GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GT 730 2GB, Microsoft Windows 10, Black, Mouse + Tastatura

      Carcasa acestui sistem este una construita din materiale de buna calitate, cantareste aproximativ 5.5 Kg, fiind un sistem usor, capabil sa ofere performantele dorite prin accesarea rapida a datelor. Vom vedea ca acest lucru este in mare posibil datorita componentelor de calitate foarte buna, ce ofera un rulaj exemplar a sistemului de operare care vine preinstalat, Windows 10. Carcasa de tip minitower cu o sursa de 300 W este complet neagra, fatada sa fiind dotata cu doua iesiri USB, intrare casti si microfon si un cititor card.

 

     Avand o configuratie de tip multimedia, office si gaming, cu un procesor pe masura, acesta va putea face fata cu brio tuturor aplicatiilor. Procesorul Intel Core i5 7400 are 4 nuclee fizice, tactate la frecventa de 3.0 Ghz, va duce tot greul. In caz de necesitate, frecventa poate urca si la 3.4 Ghz, fiind activata functia de threading in Turbo Boost. Componentele sunt asamblate pe o arhitectura de tip Kaby Lake, lista fiind updatata de memoria RAM de 4 Gb DDR4 (maxim 16 Gb suportati) si HDD-ul de 1 Tb ce ruleaza la viteza de 7200 rpm. Interfata de conectare este una de tip SATA. 

 

       Partea interesanta face referire la placa video, o surpriza placuta mai ales in cazul acelora care isi vor dori sa mai joace ocazional si jocuri video. Modelul GeForce GT 730 de la Gigabyte ofera tot suportul necesar rularii in conditii optime a ultimilor aparitii de pe piata, la nivel mediu sau high in functie de cerinte. Nu este o placa video exclusiv gaming, dar este suficient de buna in cazul acelora care nu au pretentii foarte mari. Aceasta suporta tehnoogii ca CUDA, VSync, 3D Vision, fiind un model de referinta pentru zona middle level, gaming si procesare video.

 

       Din punct de vedere al conexiunilor, aceasta unitate poseda numeroase porturi USB, atat pe fata cat si pe spate, are o iesire VGA, HDMI cat si una DVI. Carcasa de tip minitower va face ca acesta sa poata fi manevrat usor in spatii mici de birou, si sa nu ocupe mult din spatiul util. In plus, pachetul comandat mai include cablul de alimentare, o tastatura si un mouse de la Asus.

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Sistem Desktop PC ASUS K31CD-K-RO004T cu procesor Intel® Core™ i5-7400 pana la 3.50 GHz, Kaby Lake, 4GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GT 730 2GB, Microsoft Windows 10, Black, Mouse + Tastatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *