Side by side Hotpoint SXBD925GF pret si specificatii tehnice

        Daca ai nevoie de un spatiu mai mare pentru depozitarea alimentelor, cu siguranta se va potrivi perfect o combina frigorifica de tipul side by side cum este si Hotpoint SXBD925GF. Conceptul de “Side by Side” permite accesul utilizatorului la interior mult mai usor prin prezenta a doua usi care se deschid in lateral. Culoarea neagra si finisajele de top sunt alte atuuri care le pun la dispozitie cei de la Hotpoint utilizatorilor. Daca ai de gand sa o achizitionezi trebuie sa tii cont si de dimensiunile acesteia care nu sunt neglijabile: 176 x 90.2 x 75 cm.

 

       Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 550 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile. Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți beneficia, astfel, de două aparate într-unul singur.

 

Side by side Hotpoint SXBD925GF, Full No Frost, 550 l, Clasa A+, H 176 cm, Negru

      Frigiderul cu o capacitate de 346 de litri este prevazut cu patru rafturi de sticla rezistenta, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. Accesul la interior se face foarte rapid din toate unghiurile iar in cazul in care il folosesti noaptea aceasta este dotata si cu un sistem cu iluminare pe baza de becuri LED economice.

 

       Vitrina pentru branzeturi si legume delimiteaza clar zone diferite in functie de alimentele utilizate frecvent creand conditii specifice ideale pentru fiecare aliment in parte. Va fi usor sa le identifici deoarece acestea au desene specifice pe fiecare zona in parte unde sunt specificate si ce produse sunt recomandate pentru a fi pastrate.

 

      Sistemul de racire integrat denumit sugestiv  “All Arround Cooling” reuseste sa faca fata cu brio volumului mare din interior racind fiecare zona la fel de eficient pentru a mentine o temperatura constanta in tot interiorul sau. 

 

      Congelatorul are o capacitate de 204 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in doua compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet.

 

      Este eficienta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ avand un consum destul de mic raportat la volumul mare. Deasemenea nu vei avea probleme nici din pricina zgomotului, combina frigorifica Hotpoint fiind un dispozitiv destul de silentios ce se incadreaza in limitele normale (nivel zgomot 39 dB).

 

Recomandare:

 

       E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Primesti garantie 5 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

 

Side by side Hotpoint SXBD925GF, Full No Frost, 550 l, Clasa A+, H 176 cm, Negru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *