Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+ pret si specificatii tehnice

      Heinner HSBS-520NFXWD+ este o combina frigorifica excelenta pentru acei utilizatori care au nevoie de un dispozitiv de capacitate mare, capabil sa ofere performante buna la racire, indiferent de capacitatea acestuia.

     Accesul la interior se face rapid, datorita celor doua usi cu miscare reversibila care ofera o deschidere larga, astfel incat tu sa parcurgi cu usurinta continutul acestuia. Un alt element care nu merita trecut cu vederea este si design-ul acestuia, un dispozitiv frigorific de exceptie din inox, care cu siguranta va fi remarcat in bucataria ta. Deschiderea usilor se face la stanga si la dreapta, manerele de tragere fiind incorporate in corpul combinei, pentru o rezistenta mai sporita.

     Combina frigorifica Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+ are un volum total de 516 litri, spatiu foarte bine partitionat la interior astfel incat sa aiba loc alimente din toate tipurile de categorii. Sistemul de racire No Frost asigura o racire eficienta in tot volumul acesteia si impiedica in timp formarea ghetii pentru o protectie de lunga durata. Acesta asigura constanta in ceea ce priveste racirea prin redirectionarea unui flux de aer rece consistent pe fiecare nivel de raft in parte. Deasemenea filtrele instalate asigura un nivel bun de confort si in ceea ce priveste mirosurile, reusind astfel ca acestea sa nu se imprastie de la un nivel la altul. 

     Tehnologia Full No Frost asigura totodata un consum energetic limitat deoarece prin faptul ca nu apare gheata la interior, compresorul nu este pus la grea incercare. Astfel este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru care consumul energetic anual se ridica a valoarea de 411 kWh/an.

     Frigiderul este compus din 4 rafturi rezistenta cu o inaltime considerabila, zona in care poti depozita alimente de diferite dimensiuni. Un alt aspect interesant este si faptul ca beneficiaza de diferite zone pentru alimente din categorii, si anume: lactate, carne proaspata, refrigerate, branzeturi, etc. In partea de jos, ultimul raft in constituie o zona speciala de protectie pentru legume si alimente, spatiu unde pot fi depozitate fara probleme in timp prin faptul ca sunt asigurate conditii de lumina dar si umiditate optima pentru o garantie de lunga durata.

       La fel ca si frigiderul, partea de congelator este compusa din 2 rafturi suprapuse care ofera o eficienta la congelare de 11 Kg la 24 de ore. Interiorul este iluminat cu becuri LED econimice care asigura un camp vizual excelent chiar si in conditii de lumina slaba de la exterior.

        Sistemul de racire cu functie “Inteligenta artificiala” asigura un mediu optim la interior care se va bucura de umiditate propice dezvoltarii in continuare a procesului de fotosinteza. La acesta se adauga un set de lumini speciale care vor stimula intreg procesul de fotosinteza, pentru ca astfel valabilitatea alimentelor vegetale sa fie una peste cea intalnita in combinele frigorifice clasice.

     Sistemul unic de racire hibrid dezvoltat de cei de la Heinner asigura un flux continuu si consistent de aer rece la valori constante si bine definte de utilizator in consola electronica principala. 

     Sistemele de protectie si siguranta asigura un nivel sporit de preventie in ceea ce priveste functionarea acesteia astfel: functie vancanta – functionare in regim economic atunci cand esti plecat de acasa mai multe zile, sistem avertizare usa deschisa, blocare acces copii, etc.

       In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Heinner are o autonomie de pana la 18 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Side by side Heinner HSBS-520NFXWD + 514 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator de apa, Display, H 178.6 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *