Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, pret, specificatii tehnice

¬† ¬† Heinner HSBS-M510NFDX+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea deosebita antracit si suprafata de inox ale usilor, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.¬†Afisajul¬†LED de culoare bleu pastel impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperaturńÉ ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de Super-racire; Functia de Super-congelare; Functia de Vacanta; Functia ECO; Functia Smart; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Aceasta combina fiind proiectata pentru o functionare indelungata pe afisaj vor aparea si coduri de eroare. In acest sens¬†cu functia de Diagnosticare Inteligenta¬†din dotare acest model are rolul de a preveni defectiunile severe care pot sa apara. Aceasta functie va identifica inca din faza incipienta orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instantaneu combina, afisand in acelasi timp pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste coduri afisate ce sunt prezentate si in manualul combinei, veti putea gasi cele mai rapide si mai sigure metode de remediere.

 

Obtine zilele acestea un discount suplimentarde 10 % + transport GRATUIT, la achizitia unei combine frigorifice tip side by side, daca o comanzi de aici: Vezi oferta

 

Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, 510 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch LED, H 178.8 cm, Antracit

 

¬† ¬† ¬†Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Aceasta combina frigorifica de mari dimensiuni XXL,¬†de uz casnic are doua usi √ģn stil francez, in zona de refrigerare, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Principalul avantaj al acestui model cu usile montate in stil francez, este volumul mare al zonei de refrigerare. Astfel acest modele este mai mare pe latime, fata de o combina obisnuita, avand dimensiunea de 83 de centimetri.¬†Compartimentul de refrigerare este dotat cu propriile 2 usi de acces stanga dreapta si compartimentul de congelare, are la fel doua usi de acces stanga dreapta. Compartimentul de congelare este situat sub zona de refrigerare, unul langa altul, complet separate. Aparatul are avantajul usilor de acces √ģnguste, din zona de refrigerare, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodeazńÉ mult cand sunt deschise. Iar zona de refrigerare fara perete despartitor creaza un spatiu util in plus. Prin deschiderea celor doua usi in stil frantuzesc ale acestei combine frigorifice, o sa va bucurati de¬† panorama tuturor produselor alimentare proaspete din interior. In acest sens combina extra larga vńÉ va permite o vedere larga si va face mai usoara planificarea aprovizionari cu alimente proaspete.¬†

 

¬† ¬† ¬†Heinner¬†cu un singur compresor¬†puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcŇ£ionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu¬†diverse preferinte culinare. Combina frigorifica Heinner are sistem de racire Full¬†No Frost, unde umiditatea din aer ce¬†se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare,¬†utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare.¬†Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Heinner este obtinut prin sistemul¬†Duo Cooling¬†prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Duo Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Heinner are si tehnologia de racire¬†Multi Airflow,¬†pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.¬†Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos in zona de refrigerare de¬†335 l precum »ôi 2 compartimente speciale, unul pentru fructe, legume si al doi-lea cu functia Dual Fresh Zone. Aceste sertare sunt echipate si cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat. Acest compartimentul Dual Fresh Zone printr-un simplu comutator mecanic poate fi convertit intr-un spatiu pentru depozitarea de fructe si legume sau intr-un spatiu de prospetime. Cu ajutorul acestui comutator care va deschide, sau va obtura un canal de aer rece, temperatura va varia in acest spatiu intre -2¬įC si +3¬įC, in functie de natura alimentelor depozitate. Desi spatiul Dual Fresh Zone are acelasi circuit de racire ca restul zona de refrigerare, temperatura este mai scazuta datorita amplasari in interiorul zonei de refrigerare, unde pierderile de temperatura sunt mai reduse, deoarece nu are pereti care comunica cu mediul exterior. Comutatoarele de contact ale celor doua usii opresc ventilatorul din zona de refrigerare la deschiderea acestora.

 

¬†¬†¬†¬†¬† Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce¬†se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari.¬†Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustata dupa nevoi √ģn trepte de maximum cativa centimetri.¬†Acest lucru este util deoarece se √ģntampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. Usile frigiderului cu maner orizontal integrat cu sistem de deschidere spre stanga/dreapta sunt echipata cu 6 suporturi fixe specializate pentru depozitarea de branzeturi, condimente, borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie.

 

 

Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, 510 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch LED, H 178.8 cm, Antracit

 

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

    

¬†¬†¬†¬† Aparatul are iluminare ECO LED premium de 4 W din plafon, cu¬†iluminare uniformńÉ a √ģntregului spatiu de refrigerare si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul aparatului¬†2 termostate¬†cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima neta de 510 litri¬†este impartita intre frigider caruia ii revin 335 litri¬†si congelator cu un spatiu total de 175 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei si are 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele si alte 4 tavi glisante de aceeasi marime neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv¬†super¬†congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea¬†Vario Zone¬†unde rafturile din sticlńÉ pot fi deta»ôabile pentru spa»õiu suplimentar √ģn congelator. Puterea de congelare a aparatului este de¬†10 Kg¬†de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si cele doua usi ale zonei de congelare, au maner orizontal integrat, cu sistem de deschidere spre stanga/dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

 

¬†¬†¬†¬†¬† Heinner HSBS-M510NFDX+ avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore¬†fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand¬†clasa climatica: T¬†fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la¬†+16¬įC¬†p√ĘnńÉ la¬†+43¬įC. Este un aspect foarte important la achiziŇ£ionarea unui astfel de aparat Ňüi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia √ģn locuinŇ£ńÉ, fiind preferabil evitarea √ģncńÉperilor calde, cum ar fi de exemplu bucńÉtńÉria.

 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 √∑ + 32
N Temperat + 16 √∑ + 32
ST Subtropical + 16 √∑ + 38
T Tropical + 16 √∑ + 43

     

¬†¬†¬† Frigiderul ofera un interval cuprins intre¬†2¬įC si 8¬įC, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre¬†-16¬įC si -24¬įC. Cand porniti prima data aceasta combina temperatura implicita in zona de refrigerare este de +5¬įC, iar in zona de refrigerare este de -18¬įC. Pe partea de functii si tehnologie Heinner HSBS-M510NFDX+ detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand¬†usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Semnal sonor de avertizare la¬†creŇüterea temperaturii in congelator¬†dupa o pana de curent. Cu functia automata¬†Super Frost¬†procesorul reduce rapid temperatura la¬†-24¬įC¬†in functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 6 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Heinner are si functia¬†Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2¬įC. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 2 ore. Aparatul are in dotare senzori¬†Fresh Sense¬†ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Combina Heinner avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Functia Vacanta¬†poate fi activata astfel incat frigiderul va seta temperatura la mai putin de 17¬įC pentru a minimiza consumul de energie. Cand functia de vacanta este activata, compartimentul congelatorului va ramane activ. Cand este activata functia Smart combina datorita senzorilor si a procesorului performant, stabileste automat temperatura in interior in functie de temperatura interna si temperatura ambianta.¬†Astfel daca temperatura din exterior este de ‚ȧ13¬įC in zona de refrigerare se va mentine constant o temperatura de +3¬įC, iar in zona de congelare de -18¬įC. Iar la cealalta extrema daca temperatura din exterior este >35¬įC in zona de refrigerare se va mentine constant o temperatura de +8¬įC, iar in zona de congelare de -15¬įC. Acest model poate functiona si la modul¬†Eco¬†cu consum redus de energie, Heinner poate functiona numai cu zona de refrigerare fara zona de congelare sau numai cu zona de congelare fara zona de refrigerare, in functie de nevoile dv. Cu functia de Autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Eficienta energetica este foarte buna, avand clasa¬†A+, cu un consum¬†anual de energie de¬†398 kWh/an,¬†si un consum zilnic de energie de¬†1,1 kWh/zi, conform etichetei energetice.

 

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) mm 1788 x 895 x 745 si o greutate de 99 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

 

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, 510 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch LED, H 178.8 cm, Antracit

 

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *