Set trolere Kring Salvador ABS, pret, recomandari

  Niciodata nu poti sti cu exactitate necesitatile unei excursii planificate, asa ca este recomandat sa ai la indemana un set de trolere care sa faca fata unui bagaj cat mai variat. Kring Salvador din material ABS este un set de trolere de dimensiuni variate care se pliaza perfect pe nevoile tale, un bagaj mai mare sau de dimensiuni medii, avand avantajul unei bune partitionari la interior. Astfel daca ai o cantitate mica de bagaj, nu mai este nevoie sa cari un troler standard, de dimensiuni mari, pentru a ocupa un spatiu mult mai mic. Detaliile de design sunt urmatoarele:

  • compartiment principal + 3 compartimente secundare cu fermoar;
  • 4 roti spinner cu rotatie 360′;
  • Sistem  telescopic cu blocare in trepte;
  • Doua manere unul in partea superioara si unul lateral;                                                                                                            
  • muchii superioare intarite.

  Bagajul care te defineste pe tine atunci cand calatoresti, este foarte important, deoarece acesta insumeaza toate acele lucruri care iti vor aduce confortul de acasa pe parcursul perioadei cat esti plecat, iar pentru a fi sigur ca nimic de la interior nu este deteriorat, iar conditiile de depozitare sunt unele excelente, ai nevoie de un troler, asa cum este si Kring Salvador. Dimensiunea unui troler este primul lucru care ar trebui sa te intereseze, deoarece aceasta dicteaza in mare masura cantitatea de lucruri pe care o poti inmagazina la interior.

Dimensiuni:
– 37 x 24 x 55 cm;
– 44 x 26 x 65 cm;
– 50 x 32 x 75 cm;

  Un alt aspect important in alegerea unui set de trolere este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. Kring Salvador indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect. Acesta este valid doar in cazul spatiului principal de depozitare, celelalte buzunare din fata avand doar fermoare. 

Set trolere Kring Salvador ABS, 55 cm+65 cm+75 cm, Navy
    Materialele de constructie sunt si ele destul de importante daca e sa luam in considerare calitatile pe care le are de indeplinit un troler, si anume de a proteja bagajele de la interior. Fiind un troler de conctructie material ABS, siguranta lucrurilor tale este principalul obiectiv al trolerului, materialul nefiind casant, rezistent la lovituri si alte socuri ce pot aparea in timpul calatoriei. 

    Un alt avantaj este spatiul bine compartimentat de la interior ce iti permite sa stochezi o multime de haine si alte lucruri personale fara a avea probleme pe parcursul calatoriei. Lucrurile sunt asigurate la interior prin intermediul a doua bretele textile ce pot fi ajustate in functie de cantitatea de bagaje astfel incat la transport toate lucrurile sa fie asezate in pozitie fixa si sa nu se rastoarne de o parte si de-a alta in interior. Trolerele chiar arata foarte bine, culoarea navy blue – albastru are o tenta lucioasa placuta la vedere. 

     La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. Kring Salvador este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

 

Recomandare: 

     Cand vine vorba de achizitionarea unui set de trolere posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, Kring Salvador fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Image result for Set trolere Kring Salvador

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *