Set mobilier gradina Kring Amalfi pret si specificatii de design

        Alege  Kring Amalfi pentru a mobila curtea ta in mod corespunzator, un set de mobilier care isi va regasi imediat un pretendenti in ceea ce priveste relaxarea de seara sau in weekend. Desi este un model dedicat pentru gradina, isi va gasi utilitatea si in interirul casei tale. Vara poate fi utilizat la o terasa sau in curte langa gazon, sa reprezinta un loc de odihna unde sau sa savurezi cafeaua inainte de a pleca la serviciu sau sa mananci ceva rapid la aer curat.

 

        Setul Kring Amalfi este compus dintr-o masa centrala si alte 6 scaune care pot fi asezate in jurul acesteia. Este ideal in cazul in care ai invitati sau chiar pentru o familie mai numeroasa. Scaunele sunt destul de mari in dimensiune, sunt rezistente si sigure chiar si in cazul persoanelor mai solide. Acestea sunt construite din aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetic. Spatarul confortabil, precum si cotierele asigura utilizatorilor confortul optim la sedere. Aspectul este placut fiind asigurat in mod special de masa, care are un design elegant, elementele de ratan imbinandu-se frumos cu elementul de sticla.

 

       Odata initiata comanda am primit acasa a doua zi coletul iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Aceasta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 


Recomandare:

 

        Setul arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set mobilier gradina/terasa Kring Amalfi, masa, 6 scaune, maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *