Set mobilier bucatarie Kring Karina – pret si specificatii design

      Kring Karina este un set de mobilier de culoarea Wenge, un model excelent pentru bucataria ta care se preteaza foarte bine cu conceptul de amenajare aerisita, tip open space, fiind dotata cu multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din lemn pentru a mentine un aspect curat si ordonat. Acesta adopta un stil modern, foarte eficient, punand la dispozitie utilizatorului spatii foarte bine delimitate pentru a pastra toate cele necesare unei bucatarii complet utilate. Dupa ce bucataria este renovata sau reamenajata cu gresie si faianta, vine momentul in care trebuie sa ne hotaram asupra mobilei de bucatarie. Varietatea modelelor de mobila de bucatarie prezente pe piata ne pune in fata unei alegeri cu multe intrebari. Si cel mai popular model de mobila de bucatarie este cel realizat din PAL melaminat. 

      Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte. Calitatea materialelor utilizate este una de exceptie, imbinarile la capete fiind foarte bine realizate, la fel si finisajele.

Set mobilier bucatarie economica Kring Karina, 160 cm, Wenge

       Setul bucatarie Kring Karina include o selectie de corpuri pentru dotarea practica a spatiului de gatit: dulapuri in zona superioara, un corp dulap vertical masca pentru chiuveta, intreg ansamblul fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni totale: lungime 160 cm, inaltime 195 cm si latime 50 cm.

       Juxtapunerea decorurilor fronturilor de culoare creeaza o atmosfera calda, prietenoasa. Corpurile inferioare au blat de grosime 32 mm realizat din placi aglomerate din lemn. Intreg ansamblul vine acasa demontat, asa ca pentru inceput ai nevoie de ceva pricepere si de ce nu de ochi de mester in potrivirea fiecarei entitati conform fisei de lucru.

      Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

 

Set mobilier bucatarie economica Kring Karina, 160 cm, Wenge

Set mobilier bucatarie Kring Karina
  • Calitate pret si design
4.8

Rezumat

Kring Karina este un set de mobilier de culoarea Wenge, un model excelent pentru bucataria ta care se preteaza foarte bine cu conceptul de amenajare aerisita, tip open space

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *