Set Bucatarie Junona 4A2 pret si specificatii de design

      Daca doresti un ambient original si util pentru bucataria ta, e cazul sa alegi cu atentie piesele de mobiler. Un set de bucatarie format din mobila practica poate eficientiza mult mai bine incarcarea spatiului, sa ofere spatii pentru incorporabile, pentru vesela si tot ceea ce iti este mai util la bucatarie. In acest caz iti recomand sa iti indrepti atentia catre setul de bucatarie Junona 4A2 format din corpuri expandate pentru partitionarea inteligenta a lucrurilor care conteaza pentru tine in aceasta incapere. 

 

      Setul are lungimea de 290 cm si cuprinde 9 module care pot fi dispuse independent: patru corpuri superioare, patru corpuri inferioare si un corp inalt cu polite. Corpurile inferioare (exceptie face corpul pentru chiuveta, care nu are blat) au blat dintr-o bucata, nedecupat, de grosime 36 mm, realizat din 2 placi de PAL dublat, de culoare stejar sonoma, cantuit cu cant ABS de 2 mm. Spatierea este una foarte buna, iar daca privesti multitudinea de rafturi si zone de depozitare, vei gasi cu siguranta un loc potrivit pentru oricare instrument de gatit dn bucataria ta.

          Un avantaj important il consider faptul ca cu acest mobilier poti sa maschezi toate aparatele electrocasnice din bucataria ta, incepand cu cuptorul incorporabil sau aragaz, si mai ales chiuveta unde stim ca de fiecare data zona de sub ea reprezinta o problema din punct de vedere estetic, deoarece ies la iveala tevile care fac racordul la reteaua de apa curenta. 

Intreg setul cuprinde urmatoarele corpuri:

  • 1 vitrina superioara
  • 1 corp superior cu o usa
  • 1 corp pentru cuptor incorporabil
  • 1 corp suprapozabil hota
  • 1 corp superior cu doua usi
  • 1 dulap inferior cu doua usi
  • 1 dulap inferior cu sertar si usa
  • 1 masca chiuveta 1 x corp inalt cu polite
  • 1 blat pentru corpurile inferioare

       Usile din zona de jos a blatului de bucatarie sunt echipate cu manere metalice prinse in suruburi astfel incat sa reziste presiunii unei utilizari de lunga durata. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. 

          

           In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui curp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Geamul dentre nivele din zona cea mai mare ofera avantajul vizual de a observa produsele pe care le depozirezi la interior. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

     Juxtapunerea decorurilor fronturilor de culoare creeaza o atmosfera calda, prietenoasa. Corpurile inferioare au blat de grosime 36 mm realizat din placi aglomerate din lemn. Doar dimensiunea blatului de bucatarie ajunge la 160 x 60 cm. Intreg ansamblul vine acasa demontat, asa ca pentru inceput ai nevoie de ceva pricepere si de ce nu de ochi de mester in potrivirea fiecarei entitati conform fisei de lucru.

 

     Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

 

Recomandare:

 

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

 

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Set Bucatarie Junona 4A2, Black Red White, Stejar Sonoma cu Wenge, 290 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Junona 4A2 pret si specificatii de design
  • Materiale de calitate
4.6

Rezumat

Setul de bucatarie Junona 4A2 este format din corpuri expandate pentru partitionarea inteligenta a lucrurilor care conteaza pentru tine in aceasta incapere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *