Set 4 scaune Kring Memphis, pret, specificatii design

   Un scaun comod poate lasa o impresie buna in cazul vizitatorilor, fie la bucatarie sau in cazul unei incinte de servire a mesei, atunci cand astepti ca pregatirea mesei sa fie gata. Kring Memphis ce face parte dintr-un set de 4 scaune este perfect conturat pentru a va oferi un confort maxim si combina trei tipuri de material lemn, metal si carcasa din ABS, un tip de plastic rezistent fara a fi rigid (flexibil). Kring Memphis este un model placut ca design, ramele de sustinere din lemn sunt perfect aranjate la imbinari astfel incat sa nu dea impresia de ieftin.

Set 4 scaune Kring Memphis, PP, Alb

 

   Materialul de rezistenta din lemn suporta o greutate maxima a unui utilizator de pana la 100 Kg. Scaunele Kring Memphis se remarca prin simplitatea liniilor, ergonomie si functionalitate, acestea fiind perfect adaptate atat pentru sali de conferinte, spatii de asteptare, cat si pentru zona de dining sau bucatarie.

  •  Design ergonomic;
  •  Linii simple si drepte;
  •  Potrivit pentru zona de dining, bucatarie, sali de asteptare, sali de conferinte etc;
  •  Constructie inovatoare
  •  Cadru din lemn rezistent.

 

    Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Odata comandate, scaunele ajung prin curier asamblate, astfel ca sunt gata pentru a fi utilizate imediat.

 

Recomandare:

 

        Set format din 4 scaune Kring Memphis este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi: Verifica oferta pret

 

       Le poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Set 4 scaune Kring Memphis, PP, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *