Serviciu de masa Kring Amelia pret si specificatii

       Serviciul de masa Kring Amelia este alegerea perfecta daca doriti sa impresionati atunci cand aveti acasa invitati, un serviciu de pana la 30 de piese atent realizate din portelan, totul la un pret foarte bun.

 

       E perfect pentru orice ocazie de la o cina in familie cu mai multi prieteni, pentru a servi ceaiul impreuna cu prietenii, la o cafea sau intalnire de afacere. Setul contine mai multe piese printre care: 6 farfurii de 26.5 cm, 6 farfurii adanci de 21.5 cm, 6 farfurii de desert, 6 cesti pentru cafea de 200 ml cu farfurioare, alte 6 cesti pentru cafea de dimensiuni mai mici 100 ml cu farfurioare. Cu un design deosebit, el va decora masa si va aduce negresit un plus de rafinament si prezentare preparatelor culinare servite cu ocazii speciale.

 

       Intreg pachetul cantareste 9.6 Kg, greutatea reprezentand si faptul ca avem de-a face cu un produs premium de calitate. Serviciul poate fi curatat in cadrul unei masinii de spalat vase, dar nu este recomandat sa fie folosit in interiorul unui cuptor cu microunde, nefiind termorezistent.

Recomandare:

         Il recomand cu incredere tuturor care vor sa faca o impresie buna invitatilor, fiind un serviciu de calitate si complet disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

        Zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount seminificativ: Verifica pret redus

Serviciu de masa Kring Amelia, Portelan Superalb, 30 piese

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *