Scaun de birou ergonomic Kring Ortem pret si specificatii design

   Confortul este nepretuit atunci cand esti nevoit sa stai in acelasi scaun pentru ore in sir, la munca, sau lucrand la proiectele tale. Astfel o pozitie confortabila, corecta poate alimenta si eficienta in ceea ce priveste modul in care vei reusi sa ajungi la rezultatele dorite. Kring Ortem este un scaun de birou excelent pentru acasa sau la birou, comod, practic si apreciat de toti cei care l-au incercat deja. 

     Sezutul cat si spatarul acestuia sunt prevazute cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. 

     Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. 

    Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 6.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Ortem este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Ortem, PU, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *