Scaun de birou ergonomic Kring Camy Fit – pret si specificatii design

       Aspectul confortului este un element important atunci cand vine vorba de a sta la birou mai multe ore in continuu, asa ca in cazul acesta ai nevoie de un scaun care sa iti ofere aceste conditii intr-un mod cat mai decent alege cu incredere Kring Camy Mesh. Sezutul este prevazut cu burete tapitat din piele piele sintetica si microfibre rezistente la tensiune si frecare in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Camy are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. 

       De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Tetiera este confortabila si ajustabila pe inaltime iar bratele fixe asigura confortul dorit. Acesta este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control.

        Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

        Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari.

       Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 11.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. Este o alegere care va ofera avantaje, vizual acesta creand un ambient placut, iar corpul dumneavoastra va resimti confort si relaxare, extrem de importante pentru desfasurarea optima a activitatilor de birou. 

Recomandare:

        Scaunul de birou ergonomic Kring Camy Mesh este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

 

 
 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *