Scaun de birou ergonomic Kring Bokai – Review si specificatii design

       Daca esti acel tip de persoana care ar da oricat pentru confort, acasa, la munca sau la birou, cel mai potrivit ar fi un scaun ergonomic cum este cel de la Kring Bokai. Kring Bokai este un scaun directorial care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate. Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele ecologica de buna calitate.

 

      Cu un suport ergonomic pentru mijloc si gat, acest scaun iti asigura confortul necesar fara a fi nevoie de prea multe ajustari. Gradul de rigiditate si faptul ca se poate inclina pe spate ar trebuie sa suficient pentru un utilizator normal, in ceea ce priveste numarul de reglaje posibile. La acest confort contribuie si cotierele ce au un design elegant.

 

      Perna pentru sezut este groasa si intreaga suprafata ce vine in contact cu utilizatorul este confectionata din piele sintetica, rezistenta, de cea mai inalta calitate. Pielea este neagra, o culoare ce denota eleganta si care se potriveste cu orice alta culoare. De asemenea, negrul este o culoare impunatoare, perfecta pentru un eventual director ce se va bucura de acest scaun. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou.

 

      Cat despre celelalte componente, scaunul de birou ergonomic Kring Bokai are un picior in forma de stea,  unde fiecare brat este facut din crom. La capatul fiecaruia este cate o rotita mobila, silentioasa, ce nu zgaraie parchetul si care e capabila sa se roteasca 360 de grade.  Atat rotitele cat si amortizorul rezistent ating cel mai inalt standard de calitate. La livrare, produsul este in stare demontata.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Bokai este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai, Piele ecologica, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *