Scaun de bar cromat Kring Wing – pret si specificatii de design

      Kring Wing este un scaun special conceput pentru a deservi in cadrul locatiilor de tip bar, atat pentru interiorul unei case moderne cu spatiu amenazat de tip open bar sau chiar pentru locatiile in care se servesc in general bautura. Scaunul este foarte comod, iar odata ce te-ai asezat pe el inspira incredere siguranta si calitate, din partea atat a materialelor cat si a finisajelor. 

       Odata comandat, acesta vine pe bucati, ambalat intr-un pachet mare, dar odata ce urmaresti instructiunile vei vedea ca nu este atat de greu de asamblat. Constructiv acesta este format din 3 componente esentiale: Zona sezutului, piciorul reglabil si suportul de sprijin podea. 

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Zona spatarului este imbracata in piele econogica de cea mai buna calitate. 

      Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari.

Recomandare:

         Scaunul de bar cromat Kring Wing este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de bar cromat Kring Wing, piele ecologica, maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *