Scaun birou Kring Kulma, pret, specificatii design (review)

     Majoritatea dintre noi dorim sa beneficiem de maximul de confort atunci cand perecem mai multe ore la birou in fata calculatorului deoarece in timp o pozitie neadecvata ne poate aduce grave probleme de sanatate. Pentru acest lucru, primul pas ar fi achizitia unui scaun de birou Kring Kulma fiind un astfel de model, cu o constructie solida si confortabila ce reuseste sa se incadreze si in limita de buget, pretul sau incadrandu-se in zona accesibila. Pentru uzul propriu, sau in cadrul unei sali de sedinte, Kring Kulma, este optiunea ideala pentru confort si accesibilitate. 

Caracteristici:

  • Tapiterie din materiale textile respirabile;
  • Inaltime reglabila;
  • Rotire 360 grade;
  • Design modern;
  • Scaunul necesita asamblare

     Sezutul este prevazut cu burete tapitat din material textil de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Kulma are un design unic, urmarind acelasi format ca si zona de sezut.

 

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna.

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 7.9 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. 

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Joy-M este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun birou Kring Kulma, PU/material textil, Alb/Bleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *