Scaun bar Kring Scott, pret, specificatii design (review)

    Conform cu ceea ce se intampla prin afara, legat de noile tendinte ce se regasesc si in cataloagele din revistele de specialitate, pentru amenajarea bucatariei, este preferat spatiul sa fie cat mai aerisit si mai usor de gestionat, iar asta o poti face cu ajutorul unor scaune moderne, asa cum sunt si cele de la Kring Scott. Am vazut astfel de modele si la IKEA dar cum transportul nu il asigura decat in cazul valorilor mai mari, a fost mult mai usor sa comand online. Bucataria arata foarte bine acum, este spatioasa iar cei prezenti la masa pot savura cina comod, folosind scaunele de bar Kring Scott. Scaunul de bar Kring este o piesa de mobilier versatila care transforma orice tip de incapere intr-un loc de socializare relaxant, modern si cosmopolit, fie ca este vorba despre propria locuinta, un pub sau un restaurant.

     Odata comandat, acesta vine pe bucati, ambalate intr-un pachet mare, dar odata ce urmaresti instructiunile vei vedea ca nu este atat de greu de asamblat. Constructiv scaunul de bar cromat Kring Scott este format din 3 componente esentiale: Zona sezutului, piciorul reglabil si suportul de sprijin podea. 

Caracteristici:

– Design modern;
– Sezut si spatar din material poliretan, maro;
– Mecanism de rotire;
– Suport metalic pentru picioare;
– Mecanism de reglare a inaltimii;
– Baza metalica.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Are si un sistem de amortizare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Masoara in dimensiuni 94 – 115 x 42 x 53.5 cm, cu o reglabila de la 94 cm – pana la 115 cm. 

 

Recomandare:

         Scaunul de bar Kring Scott este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun bar Kring Scott, PU, Maro antichizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *