Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva pret si caracteristici de design

     Daca nici patul de acasa nu mai este cel mai bun prieten al tau dupa o zi de munca inseamna ca ai nevoie de un nou upgrade in ceea ce priveste posibilitatea de a te relaxa intr-un mod confortabil dar si sanatos, cu ajutorul unei saltele superortopedice asa cum este GREEN FUTURE Viva. Un somn odihnitor incepe cu o saltea buna. Am simțit asta pe propriul spate, cand ani de zile am dormit pe un pat vechi, cu arcuri, pana cand mi-am putut cumpara modelul GREEN FUTURE Viva. 

 

     Construita cu materiale atent selectionate, Salteaua Green Future Viva este o saltea ortopedica si anatomica creata pentru confort si un somn odihnitor. Creata cu tehnologie speciala, husa volumetrica 3D cu anti-bacterian si antialergica are insertii de puf siliconic pentru imbunatatirea confortului termic si fizic in timpul somnului. Totodata o ventilatie corecta mentine umiditatea mediului in parametri normali si impiedica formarea sporilor si bacteriilor principalul vinovat pentru alergii.

 

      Pentru o igiena perfecta, husa este prevazuta cu fermoare si este lavabila la 30 de grade Celsius. Structura din spuma poliuretanica elastica are o parte profilata cu efect de micromasaj pentru relaxarea muschilor si o buna circulatie sanguina.  Elasticitatea structurii este conceputa pentru a asigura o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.

 

      Este o saltea recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Are dimensiunea standard de 160 x 200/180 x 200/90 x 200/ si are o inaltime de 18 cm. 

 

Recomandare:

 

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

 

    Zilele acestea salteaua superortopedica GREEN FUTURE Viva beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 160x200 cm

 

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *