Saltea ortopedica Green Future Azzura – Review si specificatii tehnice

        Mai mult de jumatate din impresia pe care o poate lasa un pat este data de o saltea de calitate, asa ca uneori nu e important designul sau materialele folosite in achizitioa unui pat confortabil cat ar conta o saltea de calitate asa cum este si modelul ortopedic Green Future Azzura. Povestea unei astfel de saltele poate incepe de la concluzia ca dupa o folosire de lunga durata vei observa imbnatatiri simtitoare din punct de vedere al calitatii somnului, este comoda, rezistenta si ofera corpului incredientul de nevoie pentru noptile de somn intens.

 

       Green Future Azzura este o saltea ortopedia cu o constructie interesanta dupa cum aduce in discutie si producatorul avand o structura din doua spume poliuretanice care actioneaza impreuna pentru ergonomie si confort. Poate fi utilizata cu 2 niveluri de fermitati in functie de preferintele de fermitate ale fiecaruia. Partea din spuma poliuretanica elastica este mai ferma si profilata in forma de cofrag cu efect de micro-masaj. Cealalta parte, mai moale, are un strat din spuma cu memorie de 3 cm ce se muleaza pe corp ajutand la eliberarea punctelor de presiune (umeri, sezut, calcaie) si relaxarea muschilor in timpul somnului.

Saltea ortopedica Green Future Azzura, 160 x 200 cm

 

      Husa care acopera la interior materialele ce compun zona de sezut au calitatea de a fi moi, placute la atingere oferind astfel confort pe toata durata somnului. In plus acestea sunt tratate cu un asa numit strat antibacterian ce ofera protectie la corpuri straine de natura bacteriana. In zona laterala husa de culoare albastra este din mesa 3D cu efect pentru ventilatie pentru a face posibila circulatia aerului la nterior mai usor ca pe timp de vara sa fie racoroasa. Husa se poate schimba sau spala, aceasta putand fi desfacuta de restul ambalajului prin deschiderea unui fermoar ce parcurge toata lungimea ei. Aceasta saltea suporta o greutate de pana la 100 Kg, are o inaltime de 20 cm si masoara in dimensiune 160 x 200 cm. 

 

Recomandare:

 

      Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

 

      Zilele acestea salteaua Green Future Azzura beneficiaza de o reducere consistenta si transport gratuit, oferta pe care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Saltea ortopedica Green Future Azzura, 160 x 200 cm

       

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *