√ Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S – REVIEW (2019)

      Kenwood Chef KVC 3110S este partenerul ideal de la bucatarie, un robot automat care te va ajuta in activitatile de zi cu zi pentru pregatirea mesei asa cum se cuvine, cu un minim de efort din partea ta. Chiar daca nu esti foarte indemanatic in ceea ce priveste prepararea alimentelor, acest „Chef” de la Kenwood va participa cu succes la treburile de la bucatarie, pentru a-ti da un impuls pozitiv in ceea ce priveste increderea in sine pentru a depasi limitele cunoscute. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S. 

   Acest model cu configuratie compacta de culoare argintiu/inox iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund pozitionat pe carcasa motorului, cu control electronic, indeplinesc functiile de: pasat, amestecat, storcator, feliere, tocat carne sau baterea unei game largi de alimente. In plus fata butonul rotativ cu functia de variator de viteza cu 6 trepte + pulse, acest robot de bucatarie este prevazut cu actionare de pornire oprire. Langa acest buton rotativ se afla butonul deblocare blocare basculare brat robot.

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S, 1000W, Bol Inox 4.6 l, Blender, Argintiu

 Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat, se apasa pe butonul de pornire si se selecteaza una din vitezele potrivite pentru reteta pe care vrem sa o executam. In continuare robotul seteaza automat viteza corecta si functiile automat pulsatile pentru cele mai bune rezultate. Robotul de bucatarie Kenwood are o putere de aproximativ 1000 W cu variatorul de viteze plus pulse, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Ca sistem de siguranta acest aparat este dotat din punct de vedere tehnologic cu o siguranta fuzibila care va intrerupe functionarea aparatului in mod preventiv in caz de suprasarcina. Telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa. Rotatia planetara dubla (capul robotului si ustensilele de patiserie se rotesc in directii opuse) asigura rezultate rapide si texturi fine si omogene. Bateti pana la 8 albusuri de ou, preparati pana la 20 de briose sau chiar 2 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4.6 l. Bratul liber rabatabil al acestui model se ridica si se coboara foarte usor, astfel incat sa putem fixa si demonta usor ustensilele pentru bol. Prin ridicarea in sus bratul liber ofera acces complet la bol, o functie practica atunci cand verficam consistenta sau adaugam ingredientele in bol.

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S, 1000W, Bol Inox 4.6 l, Blender, Argintiu

   Cu noul robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S cu o capacitate bol din inox de 4.6 litri (conţinut uscat/lichid) cu capac de protectie, vei putea pregati de exemplu 0,5 kg de aluat pentru 1 paine, 1 cozonac sau 0,450 Kg faina pentru prajituri. Accesoriile puternice folosite pentru bolul din inox sunt: spirala pentru aluat, tel si paleta toate din inox, ce sunt usor de fixat printr-o simpla comutare la aparat. Actiunea de amestecare cu mixer planetar permite ustensilelor pentru framantare, amestecare si batere sa execute o miscare unica inainte si inapoi, nu doar sa se roteasca in cerc.

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S, 1000W, Bol Inox 4.6 l, Blender, Argintiu

    Treptele cu viteza si putere mai mica sunt folosita pentru a bate frisca, albusurile de oua, aluat de tarte; iar treptele cu viteza si putere mai mare, se utilizeaza frecvent pentru tocarea legumelor, supele crema si diferite paste de legume; iar functia pulse control ne ajuta sa mentinem automat viteza maxima de 218 rot/min. Telul metalic in forma de balon al robotului intra in actiune si creeaza albusuri pufoase cu o crestere a volumului de pana la 600% si o frisca perfecta cu o crestere a volumului de pana la 200%. Astfel crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodata mai usoara. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat. In plus cu accesoriul de tip blender, dispozitivul se va transforma intr-un aparat perfect functional pentru pregatirea smothie-urilor si alte sucuri naturale pe baza de fructe pline de vitamine. Bolul ce furnizeaza esenta de suc este gradat, echipat cu capac din plastic etans si toarta pentru a fi usor purtat dintr-o locatie in alta.

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S, 1000W, Bol Inox 4.6 l, Blender, Argintiu

    Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 11.7 Kg cu ustensile cu tot si dimensiunile de (W x D x H)cm: 38 x 28.5 x 30.5 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.

 

Recomandare:

 

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un robot performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Robot de bucatarie Kenwood Chef KVC 3110S, 1000W, Bol Inox 4.6 l, Blender, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *