Review – Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101

         Tehnologia 4K este mai accesibila acum ca oricand, aceasta fiind disponibila acum si utilizatorilor de rand, televizorul Philips 43PUH6101 fiind un bun exemplu in acest caz, un model care beneficiaza de un ecran generos de 108 cm. Cei de la Philips preiau initiativa si aleg sa doteze asa cum o faceau cei de la Samsung de ceva vreme noile televizoare de serie cu ecrane mult mai generoase, capabile sa redea continut in detaliu UHD. Partea de soft exclusiva beneficiaza de un sistem integrat foarte bine optimizat, se misca bine chiar si in conditii de multitasking,, iar aria de aplicatii este una destul de mare, aplicatii care pot fi descarcate ulterior si din Market pe baza unui cont valid cu o adresa de email. 

         Designul este un alt element pe care il vei pretui din primul moment la acest televizor, un model ultraslim care se va contopi una cu peretele, ocupa putin spatiu, iar imaginile par descrise din realitate indiferent de unghiul in care le privesti. Partea de design este absolut uimitoare, un dispozitiv care va iesi in evidenta prin marginile ultrasubtiri cu aspect metalizat, centrul de interes fiind mereu evidentiata in ceea ce priveste zona de ecran. Cele doua picioruse pozitionate simetric ii vor oferi acestuia stabilitate la vibratii, indiferent de suprafata unde va fi asezat.  

         Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Philips. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia Pixel Precise Ultra HD care elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disk si chiar si din fotografiile digitale.  Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 123 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.    

         Imaginile transmise sunt analizate in detaliu de sisteme avansate de filtrare printre care: Ultra Resolution – sistem de proiectie care ridica calitatea cadrelor, la una cat mai apropiata de standardul UHD, Natural Motion – sistem de redare precisa a cadrelor care se succed rapid, Micro Dimming, etc. De oriunde vei privi ecranul acestuia, imaginile vor fi receptionate in clar, asta datorita unghiului de vizualizare de pana la 178 de grade. 

        Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 16 W ce beneficiaza de tehnologiile audio: DTS, Dolby Digital Plus, Clear Sound si Smart Sound. Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.

       Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale.

       Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth.  Procesorul Quad Core cu care vine la bord asigura o fluenta optima in ceea ce priveste navigarea in conditii normale sau de mulitasking. 

Recomandare:

        Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *