[Review] Televizor LED Smart LG 43LH570V performante excelente

     LG 43LH570V este un televizor care a impresionat chiar de la lansare iar acest lucru este acum vizibil prin numarul de vanzari de unitati care s-a propagat pana la ora actuala. Este un model perfect pentru interiorul oricarui living, masoara in diagonala 108 cm si beneficiaza de aportul celui mai nou sistem de operare pe interfata Smart. Se observa si faptul ca sistemul operat de catre cei de la Lg, Web Os a fost indelung testat iar acest lucru este vizibil prin timpul de acces foarte bun la orice aplicatie si modul intuitiv de utilizare a fiecarei functii. 

    Display-ul LED generos de 108 cm, suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si beneficiaza de mai multe caracteristici de prelucrare automata a imaginii printre care: iluminare in BackLight, PMI 450, Active Noise Reduction si Triple XD Engine. Toate aceste sisteme vor lucra impreuna pentru a crea efectul de claritate si apropiere de imaginea de realitate, chiar si atunci cand transmisia oferita de operatorul de cablu nu este una tocmai de cea mai buna calitate. 

      Sistemul audio integrat surprinde prin calitate si profunzime, acesta avand o putere totala de 20 W RMS. Caracteristicile superioare de sunet vor calibra sunetul pentru a rezona cat mai bine cu imaginile transmise de urmatoarele functii: Digital Noise Reduction, Virtual Sound, Clear Voice, Optical Sound Sync si DTS. 

      Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

      Televizorul poseda numeroase iesiri externe, la care poti atasa device-urile tale preferate de stocare sau cele de redare continut media automat astfel: are o intrare USB 2.0, intrare Scart si doua porturi HDMI. In momentul in care il setazi pe modul Sleep acesta va intra dupa intervalul de tip ales in modul Stand By. Tot la capitolul conectivitate trebuie sa remarcam ca acesta beneficiaza de conexiune la internet prin LAN si Wi-Fi. 

      Deasemenea modul de economisire inteligent al energiei permite calibrarea luminozitatii ecranului la lumina de interior a camerei, limitand astfel efectul de lucire si compensare lumina, lucru care duce la un consum mai redus energetic. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 44 W.  

     Puterea de procesare este marcata de prezenta unul procesor Dual Core, suficient de puternic pentru a duce in spate aplicatiile din interfara dar si zona de media si televizor. Aceste rapoarte sunt marcate printr-un timp de raspuns bun la accesul la aplicatii dar si prin timpul destul de mic atunci cand tu ca utilizatori treci de la un canal la altul. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifca oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH570V, Full HD, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *