[Review] – Perie electrica pentru indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E

     Peria electrica pentru indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant cu care sa iti pui in practica mai multe tipuri de coafuri in trend. Lasa-te in voia imaginatiei si experimenteaza cele mai cool coafuri pentru a iesi astfel din anonimat.

      Noi femeile uneori avem nevoie de schimbari, iar primul pas il poti face alegand o noua coafura, ceva diferit fata de cum i-ai obisnuit pe cei din jur pana in momentul acesta. Vei avea succes garantat si vei atrage priviri promitatoare inca de la prima afisare. 

      Cu un invelis rezistent, peria electrica Liss Brush 3D piaptana usor parul fara sa-l deterioreze. Liss Brush 3D beneficiaza de o combinatie unica de 126 de peri pentru o indreptare rapida, usoara, ce ofera parului elasticitate si luciu natural. Cele trei tipuri de peri ridica firele de par de la radacina pentru a aplica bland caldura pe fiecare suvita in parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separa suvitele, cei din silicon, de 42 de mm, descurca parul, iar perii cu invelis ceramic, de 50 de mm, confera un par perfect drept, timp indelungat.

      Peria electrica pentru indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E are o putere maxima de 1000 de W care este distribuita uniform in 3 trepte de putere progresiv. Temperatura reglabila cu indicator LED (160°C, 180°C și 200°C) permite utilizarea periei pe orice tip de par fara sa ii afecteze structura.

       Viteza de rotatie este in ambele sensuri, comutarea facandu-se simplu prin actionarea unui comutator de pe manerul acesteia. In cazul in care se incalzeste foarte tare parul aceasta este dotata si cu functie aer rece, utila in special vara cand este foarte cald. 

    Are un generator de ioni puternic care isi face treaba destul de bine mentinand forma parului in aceiasi stare pentru o perioada de timp mai idelungata. ALte accesorii care vin cu aceasta sunt o borseta pentru depozitare, si mai multe capuri de schimb de diferite dimensiuni.

Recomandare: 

    Peria rotativa BaByliss BeLiss 2736E este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos: Vezi oferta pret

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Perie electrica pentru indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E, Ionizare, 3 trepte temperatura, Mov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *