Review: Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU

      Whirlpool WRSB7259WSEU este o masina de spalat cu un consum energetic mic, ce se adreseaza unei familii de pana la 3 persoane, avand in vedere ca suporta o cantitate de pana la 7 Kg de rufe si utilizeaza o viteza de rotatie de 1200 rpm. Uneori ne intrebam de ce avem un consum energetic mare, sau de ce nu reusim sa obtinem performante mai bune in spalatul rufelor, problema care poate fi datorata de utilizarea unei masini de spalat de generatie mai veche. Daca doresti sa obtii rezultate mai bune la toate capitolele, alegerea unei masini de spalat rufe noi poate fi o idee excelenta, mai ales atunci cand aceasta investitie implica un buget mai moderat. Ai tot ce iti trebuie in fata ta, un panou de comanda pe care il poti accesa in vederea alegerii de programe si optiuni de spalare suplimentare, inclusiv un display generos care vine sa confirme toate actiunile pe care le faci. Sistemul de ncarcare al rufelor este frontal, prin deschiderea clasicului hublou, foarte bine evidentiat in acest desgn cu o rama de culoare gri. Geamul care izuleaza incinta de la interior este transparent, astfel ca ai mereu o vizibilitate buna asupra activitatilor care se petrec la interior. 

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

        Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (I x L x A cm 85 x 59,5 x 43,5 si o greutate de 64,7 Kg. In aceasta prezentare avem de-a face cu o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica B la spalare. Cablul de alimentare la reteaua de energie electrica are lungimea de 120 cm. 

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

      Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LED cu control electronic cu ilustrarea programului, avand urmatoarele functii: afisare timp ramas, selectare centrifugare etc. Comutatorul de functii de spalare este de tip rotativ de unde se poate selecta programul preferat de spalare. Astfel grila formata din cele 16 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Iar display-ul elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la temperatura apei si viteza de centrifugare, indicator de blocare a filtrului de evacuare, indicator de conectare la apa, indicatorul de deschidere a usii, indicator de apel service, astfel incat acesta sa poata fi la curent cu toate detaliile importante legate de ciclul spalarii. Datorita senzorilor performanti masina detecteaza nivelul de murdarie, astfel cu aceasta tehnologie din dotare, te vei bucura de super rezultate excelente de spalare. Cu functia Timmer 3-6-9 h, avem posibilitatea ca programul sa inceapa dupa un anumit interval de timp. Fiecare program de spalare are o temperatura si o viteza de centrifugare prestabilita. Indicatorul progress iti va afisa timpul ramas pana la finalizarea programului ales. Ai posibilitatea de a controla nivelul de spuma la fel si alte optiuni suplimentare de spalare pe care le poti activa unele dintre ele pe parcurs. Sistemul de detectare spuma controleaza nivelul centrifugare si cantitatea de detergent cu care este alimentata masina de spalat, pentru a atinge nivelul de spuma optim pentru a reusi astfel sa speli mult mai usor rufele de la interior. Deasemenea cu functia spalare cu aburi, hainele vor fi inmuiate usor inainte de a porni programul de spalare propriu-zis. 

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

    Rufele sunt inrcarcate usor frontal, diametrul hubloului fiind sufiicient de mare incat acestea sa poata fi introduse la interior cu usurinta. O alta calitate a masinii de spalat Whirlpool este aceea de reducere a zgomotului si a vibratiilor in timpul spalarii datorita sistemului de electronic de control al balansului si echilibru a incarcaturii. Totul se intampla datorita senzorilor instalati la interior capabili sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 25 ani. Tehnologia Al 6-lea Simt din dotarea masini este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile. 

 

    Motorul Inverter ofera nu numai o functionare silentioasa a masinii de spalat, acesta reprezinta garantia impusa fiabilitatii pentru a te bucura de beneficiile oferite de masina de spalat rufe Whirlpool pentru o perioada mai lunga de timp. Piesele care intra in componenta motorului prezinta o uzura mai redusa, oferind astfel o garantie de utilizare produs fara a avea probleme tehnice majore pentru mai mult timp in comparatie cu vechile motoare cu perii. Motorul inverter este un motor in interiorul caruia lucrul mecanic se transmite prin camp electrognetic, neexistand uzura intre piesele si ansamblurile componente.

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

     Poti alege intre cele 16 programe predefinite pentru absolut toate tipurile de tesaturi, pentru o spalare cat mai eficienta: Lana – program de spalat dedicat articolelor vestimentare ce au in componenta lana, bumbac – program de spalat rufe ideal pentru articole vestimentare din bumbac 100 %, care poate fi utilizat la diverse temperaturi de 20, 40 60 si 90 de grade, Sintetice – ideal pentr a spala hainele din categoria sport. Daca te grabesti sa speli sau pur si simplu doresti doar sa reimprospatezi hainele, poti aplica la programul de spalat rapid. Ciclul de spalare articole de imbracaminte Delicate face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. La acest program de spalare miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Acest program se deruleaza la o cantitate de 1 Kg de rufe. Cu optiunea Pauza/ Start, poti pune programul in standby pentru a dauga si alte elemente vestimentare, pentru ca apoi sa il reiei din acelasi stadiu, unde ai ramas ultima data. Masina de spalat Whirlpool dispune si de optiune de a spala cu apa rece la fel si optiune de igienizare si eliminare actiunii microbiene activand optiunea Allergy. Programul Bumbac Eco dispune de doua optiuni de temperatura de (40°C, 60°C). La acest program de spalare se folosesc resurse energetice reduse. Durata programului (bumbac ECO la 40ºC la sarcina maxima) este de 205 minute. Durata programului (bumbac ECO la 40ºC la sarcina partiala) este de 160 de minute. Iar durata programului (bumbac ECO la 40ºC la sarcina maxima de 1,75 Kg) este de 130 de minute.  Programele individuale pot fi personalizate in continuare in functie de preferintele dumneavoastra. De exemplu, la programul de spalare Eco Bumbac programul poate fi setat la o temperatura variind de la rece pana la 60°C si o viteza de centrifugare de la 600 la 1200 rpm. 

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

 

     In zilele acestea, cand costul energiei este in continua crestere, este important sa acordam o atentie sporita si aspectului energetic, iar o incadrare intr-o clasa de eficienta ridicata este intotdeauna o optiune ideala. Masina de spalat rufe Whirlpool WRSB7259WSEU bifeaza cu succes si acest aspect, fiind un aparat care nu va incarca suplimentar factura energetica, clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE fiind B. Acelasi lucru se intampla in cazul operatiunii de centrifugare, clasa B fiind si in cazul asta un detaliu important cu privire la eficienta masinii de spalat. Puterea energetica consumata de aceasta masina de spalat este de doar 54 kWh. Din experienta noastra de test am observat date concrete si in privinta consumului de resursa apa si detergent, valorile inregistrate fiind unele normale. Nu putem emite o concluzie deoarece acest aspect depinde de cantitatea de rufe, tipul de materiale utilizat pentru a fi spalat dar si de temperatura de incalzire a apei la interior. Achizitia acestei masini de spalat iti va garanta nu doar rezultate foarte bune, ci si o economie foarte buna intrucat beneficiaza de o pozitionare de top in clasele de consum.

Recomandare:


      Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

 

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool WRSB7259WSEU, 7 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Display digital, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *