REVIEW – Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW performante tehnice

       Sunt un impatimit al cafelei si am testat in timp multe alte tipuri de espressoare, dar mi-a ramas gandul la Bosch VeroCafe TES50221RW asa ca nu am stat mult pe ganduri si in cele din urma mi-am luat unul si pentru acasa. Espressorul Bosch VeroCafe TES50221RW este exact ceea ce cauta un bautor de cafea, atat din punct de vedere al designului, calitate, savoare, totul la un pret atractiv. Carcasa aparatului argintie de culoarea antracitului, va fi recunoscuta imediat in bucataria ta, acesta reusind cu usurinta sa iasa in evidenta ca un aparat modern si multifunctional. Tehnologia de pereparare Bosh foloseste intotdeauna presiunea ideala pentru espresso si spuma cremoasa de lapte pentru cappucciuno, lucru care va fi testat de tine la fiecare ceasca de cafea savurata. 

    Bosch VeroCafe TES50221RW se poate lauda cu o putere destul de mare – 1600 W, rezervor de apa detasabil de 1.7 litri, compartiment pentru cafea de 300 g si rasnita ceramica de inalta calitate care macina cafeaua fin asigurand un gust plin de aroma al cafelei savurate. Aroma unica si spuma impecabila sunt obtinute cu ajutorul sistemului Aroma Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere pentru a se extrage eficient toata aroma de la interior. Sistemul unic de dozare permite in acelasi timp alimentarea a doua cani de cafea simultan. 

        Dispozitivul de macinare din ceramica de inalta calitate, macina cafeaua fin si uniform, asigurand un gust mai pronuntat, deoarece marunteste boabele de cafea folosind tehnologia prin presare la rece. Automatul de cafea permite setarea dupa preferinta a gradului de macinare astfel incat sa te bucuri de o cafea mai tare (grad de macinare mai intens) sau o cafea mai slaba in cazul in care boabele sunt macinate nu foarte tare. Deasemenea in timp, aparatul va executa un ciclu de curatare automat, asta datorita sistemului de autocuratare automat cu care este inzestrat.

       Spuma indusa in cadrul bauturilor este rezultatul unei unitati speciale de la interior care ridica articficial presiurea pana la 15 bari. Toata operatiunea de preparare si progresul in timp va fi conectat la display-ul LED al unitatii, care te va instiinta la feicare pas stadiul in care se afla prepararea bauturii selectate. In timp daca lasi aparatul mai mult timp fara sa il folosesti va intra in StandBy urmand apoi sa se opreasca de tot in mod automat. 

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW, 1600W, 1.7 l, 15 bar, Argintiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *