[Review] Combina frigorifica LG GBB59PZKVS performante si calitate la un pret accesibil

        Combina frigorifica LG GBB59PZKVS ofera un nivel avansat de protectie la interior pentru alimentele tale, asta datorita tehnologiilor de ultima ora care vor intretine un mediu excelent pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor. Este un model foarte interesant si din punct de vedere al designului exterior, modern, datorita materialelor de calitate utilizate in procesul de fabricatie, mare parte inox de culoare gri metalizat. 

       Dimensinea acesteia ii permite sa fie integrata cu usurinta oriunde, chiar si in apartamentele de dimensiuni mai mici, inaltimea maxima fiind de 1.90 metri. Cu o capacitate maxima de 318 litri, ai parte de un spatiu suficient de mare astfel incat sa pozitionezi la interior o multime de alimente, atat in zona de frigider cat si congelator. Frigiderul pozitionat in zona superioara ii revine 225 litri in timp ce pentru congelator este disponibil 93 de litri.

       Tehnologia cu racire No Frost impiedica formarea ghetii la interior in timp, astfel ca nu mai esti nevoit sa apelezi la vechile obiceiuri in care erai pus in fata momentului in care trebuia sa dezgheti intreaga combina. Aceasta reprezinta o garantie in plus la faptul ca alimentele tare vor fi protejate impotriva inghetului iar consumul energetic al combinei va fi unul moderat. Dealtfel LG GBB59PZKVS este o combina destul de economica, incadrata in clasa de consum A+ pentru care valorile medii pentru acest standard este de aproximativ 306 kW/an.

        Frigiderul aflat in partea superioara este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi realizate din sticla rezistenta securizata. Sistemul Multi Air Flow impiedica imprastierea mirosurilor de la un nivel la altul si mai are si un rol antibacterian. Usa frigiderului este prevazuta cu mai multi suporti de diferite dimensiuni in dreptul fiecarui nivel de rafturi, zona in care poti pozitiona alimente de dimensiuni mai mici sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este acela special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, la o temperatura ideal constanta care ofera o dezhidratare minima in timp.

         Congelatorul ofera un spatiu adecvat in limita a 93 de litri pentru 3 nivele de rafturi unde poti depozita alimente de toate tipurile. Acesta are o capacitate de congelare de pana la 9 Kg in timp de 24 de ore.  Sistemul inteligent Smart Diagnosis va identifica erorile care por aparea in timpul functionarii combinei si iti va trimite pe afisajul LED diverse coduri eroare care au solutie in cartea tehnica. 

         Sistemul de iluminare interioara pe baza de becuri LED va fi mai mult decat suficient pentru o iluminare completa si pentru a-ti oferi o intreaga vizune a ansamblului de la interior atunci cand conditiile de luminozitate externe sunt reduse. In cazul unei pene de curent, combina frigorifica LG GBB59PZKVS reuseste sa mentina interiorul rece pana la 16 ore fapt ceea ce identifica si aspectul unei bune izolatii la interior.

       Cu programul Smart Diagnosis de la LG va permite sa remediati cu usurinta orice defectiune. Reprezentantii centrului de asistenta LG pot diagnostica rapid la telefon majoritatea problemelor, economisind timpul si cheltuiala unei vizite de service in timpul programului dvs incarcat.

        Compresorul Inverter Liniar este o noua tehnologie revolutionara patentata de catre cei de la Lg care asigura o economie substantiala in ceea ce priveste controlul optim al temperaturii. Astfel produsele alimentare de la interior sunt pastrate optim pentru o perioada de timp mai indelungata fara a interveni procesul de alterare. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, LG GBB59PZKVS fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 37 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

            Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, 318 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *