Racitor de aer mobil ARGO BEAR – Review si pareri

       Aerul rece transformat in mod artificial cei drept e ca in cantitati mari poate dauna sanatatii, asa ca in cazul acesta poti cauta alternative sustenabile pentru o racire eficienta in mod natural, iar aici intervine racitorul de aer mobil ARGO BEAR. Un pic sceptic la inceput, am zis sa ii dau o sansa, iar acum pot spune ca e cea mai buna alegere in cazul unei camere de mici dimensiuni sau la exterior pentru o terasa, este mic, portabil, si foarte eficient in ceea ce priveste procesul de racire.

Racitor si purificator de aer mobil ARGO POLIFEMO, Interior si Exterior, Umiditate reglabila, Ventilatie, Racire, Display cu LED, Telecomanda, Timer, Functia Sleep, Rezervor 6 l, Portabil

 

       Poate fi alimentat cu apa rece, sau cuburi de gheata pentru o senzatie cat mai “rece”. Efectul produs de un cooler este foarte linistitor si revigorant, el poate duce la o scadere a temperaturii aerului dintr-o camera si poate oferi, astfel, la un minimum de cheltuieli, o senzatie placuta de confort. 

 

      ARGO BEAR este un dispozitiv compact, usor de manevrat care nu necesita instalare, poate fi folosit in orice camera iar in partea superioara este dotat si cu panou de comanda. Pentru o utilizare mai facila, acesta dispune si de telecomanda cu control de la distanta care are o arie de actiune de pana la 7 metri. Poate fi folosit afara cat si la interior, in partea superiora beneficiind de un ventilator ce are rolul de a impinge aerul rece pe intreaga suprafata a camerei tale. 

 

      ARGO BEAR foloseste apa pentru a raci aerul prin intermediul tehnologiei de evaporizare. Aerul din camera este trecut in prima faza prin filtrul de aer si prin panoul evaporativ de tip fagure care este mentinut in permanenta umed. Acesta face un transfer termic cu apa din dispozitivul de racire apoi se intoarce inapoi in mediul camerei racit si purificat. Pentru o eficienta mai buna la racire este recomandata folosirea de apa rece in combinatie cu cuburi de gheata. Pompa de racire montata la interior este cea care realieaza tot acest amestec dintre apa si aer pentru a duce la scaderea temperaturii.

       La fel ca si aparatele de aer conditionate, ARGO BEAR dispune de functie timer cu ajutorul careia poti stabili intervalele de timp in care acesta sa functioneze si atunci cand sa fie inactiv. Dispune de mai multe optiuni pentru reglarea racirii: Normal/ Natural/ Sleep. Acesta purifica aerul gratie sistemului dublu de filtrare si asigura un nivel optim al umiditatii reglabil din consola principala.

 

      Debitul de aer maxim se situeaza in jurul valorii de 320 mc/h dar acesta poate fi variabil in functie de treapta de racire aleasa. La interior este prevazut si cu un rezervor apa de 10 litri, apa care trebuie inlocuita la un interval de pana la 4-5 zile.

 

      Un mare avantaj il reprezinta si consumul energetic, o diferenta destul de mare daca e sa facem o comparatie cu un aparat de aer conditionat clasic, cu unitate de interior si de exterior. 

 

Recomandare:

 

       Recomand racitorul si purificatorul de aer mobil ARGO BEAR tuturor care sunt in cautarea unei solutii moderne de racorire eficiente, desponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Racitor si purificator de aer mobil ARGO POLIFEMO, Interior si Exterior, Umiditate reglabila, Ventilatie, Racire, Display cu LED, Telecomanda, Timer, Functia Sleep, Rezervor 6 l, Portabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *