Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419, REVIEW

    O plita incorporabila de tipul celei de la Pyramis ECOLINE PIT419 te ajuta sa salvezi mai mult spatiu in bucatarie, fiind o solutie mult mai compacta ca in cazul unui aragaz. Iar ca sa acoperi nevoile cuptorului poti alege varianta unui model tot incorporabil dedicat, care sa ofere mult mai multa consistenta in privinta procesului de gatit. Pyramis ECOLINE PIT419 este o solutie optima si daca privim partea de design, culoarea neagra al materialului sticla de la exterior fiind ideal in cazul spatiilor ce se doresc a fi moderne si sa indeplineasca si aspectul de functionalitate. Fiind un model ce incorporeaza noua tehnologie cu inductie, Pyramis ECOLINE PIT419 aduce schimbari la baza principiului de gatit, fiind mult mai rapid si eficient. In acest sens gatirea prin inductie este ofera avantaje vizibile pentru a trece rapid de la atributiile de gospodina la cele care iti plac cel mai mult, din timpul liber.

Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Timer, Negru

     Suprafata de inductie este foarte rezistenta la zgarieturi, nu corodeaza, nu se pateaza si se curata foarte usor, intretinerea fiind destul de simpla pentru o astfel de plita. Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419 este mai sigura fata de modelele electrice clasice datorita faptului ca stratul de inductie este si un bun izolator electric. Este insa sensibila la lovituri si la schimbari bruste de temperatura, deci trebuie umblat cu grija in preajma ei. Plita are un afisaj modern, cu butoane touch control pozitionate in fata, cu variator de putere in 9 trepte, iar materialul din care este construit este cristal vitroceramic cu marginile sanfrenate. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Reglarea temperaturii (treptele de temperatura) se va face prin atingerea butonului de (+) sau (-) in functie de necesarul dorit, astfel ca pe afisaj o sa apara o cifra de la 1 la 9 care indica nivelul de temperatura. In plus acest model are si o functie de temporizare cu functia de ceas de până la 99 de minute, avand 2 moduri de utilizare. Primul mod pentru oprirea automata a ochiului de gatit si de ceas desteptator pentru bucatarie. Timpul programat rulează pentru fiecare ochi de gătit independent. La sfarsitul timpului setat de noi aceasta functie opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare. Aceste comenzi senzitive cu feedback acustic au fost concepute pentru a ocupa un spatiu minim si, in acelasi timp, sa va ofere informatii clare, dintr-o privire.      

     Plita cu 4 zone de gati Pyramis functioneaza pe principiul energiei aplicate direct asupra vasului de gatit prin intermediul unui camp magnetic, sarindu-se peste etapa convertirii in caldura. In acest fel nu se mai pierde o cantitate importanta de caldura. Pentru a compara datele, daca o plita electrica sau pe gaz foloseste in mod practic 40 % din energia pentru gatit, o plita cu inductie foloseste pana la 80 %. Rezultatul consta printre altele in faptul ca temperatura din bucatarie nu este afectat (camera nu se va incalzi) si mai ales plita nu se va incinge. Asta inseamna ca cei mici vor putea sa o atinga fara probleme, iar accidentele vor fi astfel evitate. Aceasta combinatie de emitere a energiei calorice, ajuta ca oalele de gatit sa se incalzeasca mai repede in comparatie cu zonele clasice de incalzire, numai prin inductie, facandu-le astfel mult mai eficiente. 

Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Timer, Negru

     Aceasta plita are dimensiunile standard de 580 x 510 mm cu o greutate de 9 Kg. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. Acest model, are capacitatea de a fierbe 2,5 L de apă într-un timp de până la de trei ori mai scurt decât alte plite convenționale.

    Suprafata plitei fiind din cristal are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model cu inductie de la Pyramis este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Puterea de ardere a acestui model se face prin 9 trepte de reglaj, simplificand modul de utilizare. Functia senzor activeaza utilizarea plitei atunci cand detecteaza o tigaie sau orice alt recipient in forma rotunda care este plasat deasupra ochiului de inductie. Aparatul se opreste in mod automat cand simte ca pe suprafata acestuia lipsesc vasele de gatit, astfel se limiteaza si consumul dar reprezinta si o metoda de siguranta in utilizarea sa. Functia Heat Booster foloseste o putere mai mare decat cea obisnuita imprimata ochiului mare, pentru accelera procesul de gatit, atunci cand doresti sa termini mancarea mai rapid. Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Timer, Negru     In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. Acest model il puteti monta oriunde doriti, cu instalare usoara datorita sistemului (snap-in).

     Plita dispune de o putere maxima de 6.2 kW fiind impartita intre cele 4 ochiuri astfel: 2 arzatoare de putere mare de 2 kW respectiv 1.8 kW si doua arzatoare de putere mica de 1.3 kW respectiv 1.6 kW. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii.

 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Plita incorporabila Pyramis ECOLINE PIT419, Inductie, 4 zone de gatit, Touch Control, Timer, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *