√ Plita incorporabila Candy CHW6BRX – Recomand, calitativ!

   Solutiile incorporabile ofera mai mult spatiu la bucatarie si dispun de tehnologii din noua generatie. Asa se intampla si cu plita incorporabila Candy CHW6BRX ce ofera o serie de avantaje, precum faptul ca ocupa un spatiu restrans in bucatarie, lucru ideal si un consum mic de gaz. Modelul este unul foarte asemanator cu un aragaz traditional avand un panou de comanda foarte usor de folosit si intuitiv ce implica 4 butoane de comanda specific fiecarui ochi in parte. Deasupra arzatoarelor se afla un grilaj negru pe care se pot aseza oalele de gatit. Corpul plitei are culoarea inoxului iar dimensiunile sale respecta urmatoarele valori: (IxLxA) 59.5 x 51 x 10 cm, conform cu imaginea alaturata:

Plita incorporabila Candy CHW6BRX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica one touch, Siguranta, 60 cm, Inox

   Plita dispune de o putere maxima de 7 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare avand o putere de 2.5 kW. Plita cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Cu acest arzator de la StarLight High-Efficiency Gas Burner vei gati mult mai repede. Acest tip de arzator este cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat la un arzator obisnuit.

     Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

 

     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Candy CHW6BRX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica one touch, Siguranta, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *