Pachet promo: Cuptor incorporabil Hotpoint GA2 124 IX HA pret si specificatii tehnice

      Pachetul promo format din cuptorul Hotpoint GA2 124 IX HA si si plita este optiunea perfecta pentru a echipa o bucatarie moderna, un aparat care este peste tot ceea ce insemna aragazul pana la ora actuala, cu plita care beneficiaza de 4 ochiuri alimentate pe gaz cu aprindere electrica si zona de cuptor alimentata la curent electric. Acesta nu ocupa mult ca spatiu fiind posibila si montarea in cadrul mobilei de bucatarie respectand urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 55.1 cm. 

      Aparatul de gatit este destul de simplu in privinta panoului de comanda si asta imi place foarte mult deoarece folosirea sa nu este una care sa necesite abilitati tehnice complexe. Astfel in partea superioara sunt disponibile doua butoane rotative de selectie care vor seta durata procesului de gatire si temperatura care sa se regaseasca la interior. Materialele de constructie sunt de cea mai buna calitate, la fel si finisajele, suprafata de la exterior fiind tratata cu o vopsea argintie metalizat.

       Cuptorul incorporabil Hotpoint GA2 124 IX HA are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 75 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. 

       Programele de gatit destul de numeroase la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire, decongelare, etc. Rotisorul este un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare). Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.

        Sistemul de incalzire inferioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat. Cu convectie aer fierbinte cuptorul atinge temperatura dorita in cel mai scurt interval de timp posibil. Acesta se incalzeste pana la 150 de grade in aproximativ 4 minute. 

        Cuptorul incorporabil Hotpoint GA2 124 IX HA este un dispozitiv electric care genereaza o putere de 3100 W cu un consum energetic de 0.79 kW/h. Clasa energetica din care face parte este A+.

        Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura. Curatarea acestuia este un proces automat care se executa dupa fiecare utilizare, efectul fiind unul de calitate nemaifiind nevoie de interventia utilizatorului.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

      Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Hotpoint GA2 124 IX HA, Gaz, Convectie, 75 l, Clasa A+, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *