Pachet: Cuptor Incorporabil Candy FCPX615NX, performante (review)

    La bucatarie un cupotor incorporabil format din pachet cuptor + plita incorporabila poate suplini cu succes nevoia de a avea un aragaz, ba chiar mai mult, ofera moduri de gatit mult mai interactiv. Cuptorul incorporat Candy FCPX615NX este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor de marime medie dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Candy pentru piata europeana. Aparatul Candy despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (mm) 595 x 595 x 570 si o greutate de 34 Kg.

     Cuptorul are un design modern, de culoare negru, iar materialul din care este construit este otel vopsit si sticla. Acest model cu sistem de oprire automata, iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal cu control mecanic, impreuna cu doua butoane rotative, indeplinesc functiile de: setare temperatura si selector de programe. In stanga panoului se afla butonul rotativ de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 220°C pentru prepararea fiecarui aliment. Iar in partea dreapta a panoului de control se afla butonul rotativ, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 8 programe de coacere cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă mai include pe langa butoanele aferente de selectie si un set de optiuni de gatire ce se aleg de utilizator prin simpla atingere a zonelor de touch-screen din dreptul afisorului LED. Functiile intuitive dotate cu pictograme specifice fac modul de lucru usor, astfel ca fiecare utilizator fara prea multa experienta se poate descurca cu un astfel de aparat de gatit modern.Cuptor Incorporabil Candy FCPX615NX, Clasa A, Display Digital, 68L, Inox     Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 68 litri, cu iluminare interioara, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Usa cuptorului, este alcatuita din 3 straturii de sticla ce asigura o buna izolare termica. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Cuptorul are ghidajele pentru tavi incorporate in perete. Capacitatea cuptorului fiind mare, il recomanda in special familiilor numeroase sau pensiunilor, unde se prepara des alimente sanatoase la cuptor. Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot. Astfel niciun membru al familei nu va sti de surpriza culinara pe care le-o pregatesti. Geamul usii cuptorului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare

     Aparatul are 8 functii si programe care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare cu puterea maxima de 2000 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Functionarea elementelor de incalzire superior si inferior static asigura un regim de coacere uniform. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Functia “Dezghetare” poate fi utilizata cu succes in cazul produselor congelate, oferind un echilibru termic perfect pentru o decolgelare rapida. Programul Pizza creeaza conditiile perfecte pentru coacerea blatului de pizza, prin activarea simultata a elementelor de coacere de la baza cuptorului, de incalzire cu ventilare, precum si a ventilatorului de gatire. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior si datorita placi mari de coacere cu suprafata de 1424 cm2. Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Static numai incalzire superioara pentru a rumeni la sfarsitul ciclului de coacere produsele din cuptor.

    Sistemul de curatarecatalitic este una dintre cele mai simple metode de ingrijire a interiorului cuptorului electric. Autocuratarea se face doar pe peretii catalitici, pereti interni care sunt suprapusi peste peretii cuptorului. Aceasta captuseala catalitica speciala a interiorului cuptorului, absoarbe grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare. Astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data. 

      Cuptorul Candy FCPX615NX este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,8 kWh/ciclu si putere instalata de 2300 W. Analizand caracteristicile cu care este prevazut acest cuptor dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila Candy oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: O tava de coacere adanca si un gratar de sarma cromat.

      Pachetul promotional Candy, alcatuit din cuptorul Candy FCPX615NX si plita incorporabila Candy CIB640DV3PM ce include 4 zone de inductie cu alimentare electrica. Plita incorporabila Candy este la fel de culoare negru, avand dimensiunile standard: (IxLxA) cm de 5.2 x 59 x 52 si o greutate neta de 12 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (L x A) mm 520 x 560 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 30 mm.Imagini pentru Candy CIB640DV3PM      Panoul de comanda cuprinde un set de butoane senzitive ce sunt actonate prin simpla atingere (touch-screen) care este pozitionat undeva la inaltime, comod, la indemana utilizatorului. Cu functia Booster – timp de 5 minute puterea zonei de gatit selectate va functiona la capacitate maxima, pentru a accelera anumite faze de preparare. Functia “Child Lock” blocheaza butoanele de comanda din interfata utilizator, ca optiune de siguranta pentru protectie la cei mici, care pot deveni curiosi in preajma cuptorului.

     Acest model dispune de arzatoare cu 2 dimensiuni, ce ii confera un nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea mai eficient, a unor vase de gatit de diferite marimi. Plita dispune de o putere maxima de 9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1.5 kW2 arzatoare mari cu o putere de 3 kW. Plita va intrerupe automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

In concluzie, Candy FCPX615NX este un cuptor incorporabil adaptat cerintelor din 2019, cu un design modern si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale gatitului cu ajutorul acestuia

Recomandare:


     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor Incorporabil Candy FCPX615NX, Clasa A, Display Digital, 68L, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *