Mouse office A+ Silentio Office, pret, specificatii tehnice

Un mouse bun ne poate ajuta dese ori in munca pe care o facem zi de zi, iar calitatea acestuia poate fi un motiv intemeiat cat sa consideram munca noastra mai productiva. Cele mai bune modele sunt de departe modelele fara fir, practic inserezi in portul de USB un receptor, activezi modul ON si esti gata de lucru. A+ Silentio este un mouse realizat din materiale de calitate ce il fac extrem de confortabil. Rotita acestuia are o dubla functie, de scroll si buton si este conceputa dintr-un material ce impiedica alunecarea. Mouse-ul raspunde la stimuli, fiind dotat cu un senzor optic precis avand o rata de raspuns mare. Acesta foloseste tehnologia wireless 2,4 G bidirectionala ce ii ofera o arie de functionare buna cu raspuns de pana la 10 metri. Poti folosi astfel mouse-ul si de la distanta, atunci cand urmaresti un film pe Netflix, direct din canapea, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi pana la laptop.

 

Mouse office A+ Silentio Office, silent click

 In general mousii sunt produse consumabile ce se schimba destul de des, deoarece in timp in cazul unei utilizari excesive se uzeaza, devenind mai lenti pana a mai pierde din aria de semnal. De aceea recomand sa nu te avanti in a alege modele dintre cele mai scumpe deoarece intr-un final, tot trebuiesc schimbati. Mouse-ul office A+ Silentio Office este o optiune interesanta daca urmaresti achizitia unui model accesibil ca pret cu un design cat mai compact. Este usor sa manevrezi acest soricel as spune pe oricare suprafata, se misca bine, raspunde bine la stimuti si are o autonomie ridicata pe baterie. Conexiunea intre acest mouse si laptop se face via wireless, avand o arie de receptie semnal de pana la 10 metri.

 

Mouse-ul office A+ Silentio Office este placut spre a fi utilizat in oricare moment al zilei, chiar si pe timp de noapte, nu este zgomotos iar prin apasarea butoanelor frontale nu se aude acel click-it sacaitor. Imi place foarte mult si designul sau compact, ce il face usor de utilizat sau purtat in servieta de munca. Rotita acestuia are o dubla functie, de scroll si buton si este conceputa dintr-un material ce impiedica alunecarea. Materialele de la suprafata, la fel si suprafata usor cauciucata il face placut in mediul de lucru variat, nu aluneca, oferind o consistenta de lucru in domenii ca cele de design sau programare, acolo unde avem nevoie de precizie. Ca dimensiuni, acesta masoara 107 x 40 x 69 m, fiind de culoare negru preponderent. 

 

Recomandare:

 

   Ca pret putem spune ca mouse-ul office A+ Silentio Office nu are un rival pe piata direct, fiind destul de atractiv in randul clientilor: Vezi oferta pret

 

    De curand beneficiaza si de un discount suplimentar ce il plaseaza in top-ul produselor de pe acest segment de piata: Vezi pret actualizat

 

Mouse office A+ Silentio Office, silent click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *