Masina de tocat Zelmer ZMM4282W pret si specificatii tehnice

     Masina de tocat carne Zelmer ZMM5588W beneficiaza de un nivel de dotare extrem de variat, pentru a indeplini un numar de sarcini cat mai variat, de storcator pentru rosii, beneficiaza de accesoriu pentru carnati si are la dispozitie mai multe seturi de accesorii pentru taiat carne. Acest model cu configuraţie compacta de culoare alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic basculant si cu schimbatorul de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionat pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor; Tocare a alimentelor din carne. Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului.

     Controlul si functionarea acestui aparat cu o singura viteza este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra; Are si alte functii, in afara de tocat carne, cum ar fi, umplut carnati inclusiv presa de citrice. Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata, cuplajul de siguranta se distruge, iar motorul nu se arde. Aceasta piesa de siguranta este accesibila, inlocuindu-se foarte usor.Meat Grinder Gear Fit Zelmer 586 686 986 987 Philip HR2724/HR2725 Plastic Parts     Masina de tocat carne Zelmer ZMM4282W cu camera de tocare din inox alimentar, are o putere de aproximativ 1900 W cu o viteza, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 2,5 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 2.7/4/8 mm, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la aparat. Masina este prevazuta si cu un dispozitiv special pentru o curătarea usoară a ecranului de tocare.

     Zelmer presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în suc şi piure, obtinand un suc proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu Carnati; Cutit taietor cu fata dubla; Accesoriu impingere si tava de alimentare din plastic.

     Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent si otel inox alimentar, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 3,6 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 22,9 x 17.4 x 18,4 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Masina de tocat Zelmer ZMM4282W, 1900W, 2.5 kg/min, 2 site, storcator rosii, accesoriu carnati, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *