Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 pret si specificatii tehnice

       Daca la inceput am stat pe ganduri desul de mult atunci cand a venit vorba de a alege masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, acum dupa mai multe luni de folosinta, pot spune ca as lua aceiasi decizie fara sa ma gandesc nicio clipa. Numai daca iei in considerare volumul de lucru de la bucatarie, timpul si efortul, o investitie ca asta nu e un moft, ci mai degraba un element care sa iti sporeasca confortul.

       Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 este un model destul de accesibil ca pret, construit pentru a face fata cerintelor unei familii simple de pana la 4 membrii, capacitatea sa de a spala vesela fiind de aproximativ 10 seturi de vase. 

       Panoul de comanda intuitiv poate fi operat simplu si rapid, si cuprinde mai multe butoane de selectie program de lucru, temperatura sau timp de lucru. Bineinteles ca pentru vasele mai murdare este necesar un timp de lucru mai mare iar pentru cele usor murdare sau care trebuiesc doar improspatate timpul este relativ mic.

        Masina de spalat Whirlpool ADG 201 beneficiaza de un consum energetic foarte bine pus la punct, iar dovada tine de incadrarea acesteia in clasa energetica A+, pentru care inregistreaza anual un volum energetic de 237 kW. Daca tot suntem la capitolul consum, trebuie mentionat ca consumul in timpul unui ciclu complet de spalat vase este de aproximativ 10 litri, iar in decurs de un an, aceasta ajunge sa consume aproximatuv 2800 litri. Nivelul de temperatura la interior se poate seta in 3 trepte.

       Programele de lucru asigura necesarul optim oferind calitate si performante optime in orice conditii astfel: Eco – este un program ce implica consum rezonabil de energie si apa curenta, Intensiv – este un program care foloseste apa la temperatura ridicata (65 de grade) pentru a indeparta chiar si cele mai dificile urme de grasime, Normal – program de spalat pentru murdarie medie, de regula utilizat pentru a spala vesela deupa o masa cu familia, Rapid – este un program scurt, executat in maxim 30 de minute. Pentru fiecare ciclu de spalat poti adauga o faza complementara de prespalare care ajuta la inmuierea murdariei de pe vase. 

        In cazul in care esti nevoit sa pleci la munca, sau pur si simplu nu mai ai timpul necesar sa supraveghezi intreg procesul de spalare al vaselor, alegand optiunea “Programare intarziata”, masina de spalat isi va termina treaba in intervalul de timp stabilit de tine.

       Pentru pahare sau alte elemente din colectia proprie de vesela, iti recomand sa apelezi la programul de spalat “Pahare” care permite o spalare eficienta si in acelasi timp a sticlei, fara ca aceasta sa sufere deformari, la temperaturi nu foarte ridicate. 

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+ ,45 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *