√ Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW – Pret, pareri

   Micile bucurii se petrec din ce in ce mai des la bucatarie, fie ca e vorba de mancarea pregatita, o masa impreuna cu familia sau prietenii sau un ajutor nesperat pentru spalarea vaselor, toate sunt avantaje de care poti beneficia chiar si tu. Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW face ca orice moment petrecut in bucatarie sa aiba in final fericit, cu happy end. Astfel dupa fiecare ospat, curatarea vaselor ramane in sarcina expertului, o masina de spalat vase dotata cu tehnologii de ultima generatie ce stie cel mai bine sa curete tot felul de vase cu murdarie diversa. Candy CDPM 3T62PRDFW este un model independent ce beneficiaza de sistem de uscare vesela propriu pentru ca acestea sa fie reasezate rapid din nou in rafturi. Partea interesanta la masina de spalat vase face referire la tehnologia wireless si NFC

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW, 16 seturi, Touch, WIFI, Clasa A+++, Alb

CANDY CDPM 3T62PRDFW, FUNCTIONARE

      Misiunea ta se simplifica acum si mai mult, deoarece folosind dispozitivele inteligente de tip smartphone, ai acum acces la toate informatiile direct de pe telefon din aplicatia dedicata. Astfel, odata conectata la internet, Candy CDPM 3T62PRDFW trimite datele de lucru in aplicatia de pe telefon, prin care poti initia un program de lucru de la distanta, si poti aplica configurari diferite in functie de necesitatile de moment. Conexiunea se face folosind tehnologiile NFC sau prin internet wireless, masina fiind dotata cu un adaptor wireless. Tehnologia NFC functioneaza prin atingerea telefonului la masina, singura conditie fiind ca telefonul sa vina dotat cu senzor de NFC. Si partea de comanda urmareste aceleasi linii moderne, diferit de modul obisnuit prin care foloseam butoanele electronice, de data aceasta toate comenzile fiind preluate prin simpla atingere a pictogramelor dedicate. Butonul de Start/Stop initiaza secventa de pornire oprire, urmand ca apoi sa se intervina in sectiunea de programe pentru alegerea modului de lucru ideal. Programul activ este evidentiat in zona display-ului LED care va afisa indicativul aferent. Timpul de lucru este monitorizat de functia Timer care actioneaza oprirea masinii de spalat vase la intervalul ales, sau in functie de intensitatea de spalare care este selectata. Functia Reload permite  permite oprirea masinii de spalat vase Candy, pentru adaugarea a altor vase la cele deja existente in limita capacitatii sale. Desigur se poate alege oricare program sa se spele o cantitate la jumatate din maximul suportat, ce are prevazut un consum mai redus de energie, apa si detergent.

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW, 16 seturi, Touch, WIFI, Clasa A+++, Alb

     Utilizatorul este avertizat acustic in cazul in care incearca sa deschida usa, nefiind activa nicio optiune care sa puna in modul pauza programul in lucru. Programele cele mai des utilizate pot fi memorate in grila de start, dar si resetate la forma initiata prin actiunea butonului Restart. In cazul unei intreruperi a alimentarii masini cu energie electrica, masina de spalat vase va stoca in memorie program in curs de desfasurare, care va fi reluat, de indata ce este restabilita alimentarea cu energie electrica. Masina de spalat vase poate semnala pe ecran prin coduri de eroare o serie de anomalii tehnice care pot sa apara pe parcurs.

CANDY CDPM 3T62PRDFW, DIMENSIUNI

    Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie, aceasta are un corp compact, caracterizat de urmatoarele dimensiuni: IxLxA) cm 85 x 60 x 60 cm si o greutate de 42.8 Kg. La bucatarie in functie de tipul de mobila o poti include in blatul masa, pentru a economisi astfel din spatiul util, sa ii poti prevede o masca pentru a o camufla la interior astfel incat sa nu influenteze designul construit de tine. Aspectul exterior al masinii de spalat, de culoare alb imaculat, iti va permite sa o integrezi cu usurinta alaturi de alte aparate tehnice. Accesul la interior se face cu ajutorul usii frontale ce se deschide in mod automat prin simpla atingere a unui buton cu functie touch. Ca metoda de siguranta, masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW beneficiaza de siguranta la inchidere si sistem propriu de dezactivare functii panou de comanda, pentru a preintampina actiunile involuntare si curiozitatea celor mici. Punerea in functiune poate fi programata intr-un interval de pana la 23 de ore, cu noua functie – programare intarziata. Masina de spalat porneste chiar si atunci cand esti plecat de acasa, spaland vasele, astfel incat la sosire, sa gasesti totul curat, in ordine.

CAPACITATE, DESIGN

     Cu o capacitate de 16 seturi de vase, masina este recomandata pentru a fi utilizata de o familie formata din cel putin 4 membrii, interiorul fiind unul spatios si adaptabil pentru cantitati mai mari sau mai mici de vase. Interiorul este organizat intr-un cos spatios din sarma cu rafturi pliabile, dintre care cosul de tacamuri este glisant, astfel incat să te poti adapta la fiecare situatie si sa poti spala toate vasele de care ai nevoie. Coșul superior este proiectat pentru a spala pahare, cani etc. Iar vasele care sunt amplasate in cosul superior trebuie sa aiba un grad mai scazut de murdarie decat vasele din cosul inferior. În cosul inferior, trebuie amplasate vasele mari si cele care sunt mult mai dificil de spalat, cum ar fi de exemplu oale, tigai, tavi, platouri, etc care au un diametru de pana la 34,5 cm. In acest cos vasele trebuiesc amplasate cu susul in jos pentru ca in vase sa nu se adune apa. Raftul pentru farfurii din cosul inferior, poate fi pliat cu usurinta, pentru a crea un spatiu mai mare oalelor si tigailor. Acest model puternic si eficient, alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de tipul murdariei de pe vase. Masina de spalat vase este dotata cu un sistem de uscare termic turbo cu aer fierbinte, care imbunatateste si grabeste ultima etapa a ciclului de spalare. În interior nu raman aburi, iar vasele sunt perfect uscate si lucioase, fara pete sau urme de apa. Aburul rezultat este colectat si transformat din nou in apa intr-un racitor special plasat in masina. In plus cu functia Smart Door masina de spalat imbunatateste ciclul de uscare prin deschiderea automata a usii, la sfarsitul ciclului. Candy avand un motor cu sistem de suspensi asigura o functionare silentioasa de 43 dB la spalare ridicandu-se la standarde bune de eficienta energetica.

CANDY CDPM 3T62PRDFW, FUNCTII SI TEHNOLOGII

     Pentru a asigura o curatare eficienta a vaselor foarte murdare, acest model detine tehnologia Aqua Intense unde apa va fi difuzata sub forma de jet cu presiune ridicata, prin intermediul unui brat rotativ. Cele 2 brate stropitoare cu 5 variatii de presiune ale apei asigura o acoperire maxima a întregii încărcături. Bratul rotativ se poate roti la un unghi de 360° si este plasat in partea inferioara a cuvei unde presiunea apei este mai mare. Iar bratul stropitor de sus este de tip Flexi Spray. Bratul pulverizator suplimentar cu functia Perfect Rapid Zone este proiectat pentru curatarea vaselor foarte murdare. Acest dispozitiv este plasat in zona stanga a cuvei jos cu doua brate suplimentare de spalare care sunt activate automat numai in timpul programelor rapide: (Rapid de 59 de minute; Ultra Rapid de 24 de minute) si programele: Functia de spalare pulsativa, Igienizare, Programul de spalare Universal si Eco Plus). Resturile de mancare de pe vesela plasata in aceasta zona va beneficia apoi de forta de spalare suplimentara a dispozitivului cu tehnologia Perfect Rapid Zone. Functia de spalare pulsativa va permite sa modificati intensitatea jetului apei de spalare, in functie de nivelul de murdar de natura resturilor de mancare, modificand parametrii ciclului de spalare de durata si de temperatura. Inmuiere: sau prespalare timp de 15 minute cu 4.5 litri de apa. Deoarece nu consuma aproape deloc electricitate, iar conusmul de apa este mic, recomand folosirea acestuia zilnic, seara pentru a preveni uscarea resturilor, daca nu se spala in aceasi zi, sau cand vedem ca cantitatea de murdarie e destul de mare, astfel ajutam programul de spalare cu un ciclu de prespalare.

PROGRAME DISPONIBILE, CANDY CDPM 3T62PRDFW

   Partea care ne intereseaza cel mai mult, programele de lucru, este capitolul la care vom avea cel mai mult de discutat, deoarece modelul de fata are in dotare 16 programe dedicate, accesibile de oriunde, fie ca esti acasa sau in deplasare prin intermediul aplicatiei mobile. Standard vorbind, numarul programelor este de 16, dar acestea pot fi costumizate si salvate ca altele noi pentru ca apoi sa nu mai pierzi timpul executand setarile pe care ti le doresti din nou. Deasemenea poti descarca si ate programe noi, aparute in cadrul aplicatie pe care le poti pune la lucru. Ca sa iti faci o idee asupra modulilor de lucru, voi mantiona cele mai utilizate moduri de lucru la care poti apela in caz de nevoie: program de igienizare – foloseste o temperatura destul de ridicata de pana la 75 de grade pentru a elimina astfel pana la 99 % din bacterii, program rapid – totul dureaza aproximativ 24 de minute ca vasele tale sa straluceasca din nou, program ce utilizeaza o temperatura a apei reziduale de 50 de grade. Acesta este ideal pentru a fi utilizat pentru cantitati mai mici de 8 seturi pentru a limita resursele consumate. Programul universal, in mod general folosit se aplica tuturor tipurilor de vase, acesta utilizand o temperatura de 60 de grade fiind ideal pentru spalarea zilnica. Daca tii la factura de curent sa vina cat mai mica, ai la dispozitie si optiunea de spalare ECO, ce utilzeaza o temperatura a apei de doar 45 de grade. Programul Eco plus creste acest nivel termic cu inca 10 grade, pentru o utilizare la 55 de grade Celsius. Masina de spalat Candy dispune si de un program dedicat pentru pahare si farfurii cu rest normal de murdarie, constand din prespalare, spalare la 45°C, clatire fierbinte si uscare. Durata programului este de 85 de minute, avand un consum de 14 litri de apa. In a patra sectiune principala si ultima de spalare vei gasi astfel un program Repede si curat creat pentru spalare zilnica, la temperatura inalta de 65°C, insa timpul de spalare este de doar 59 minute, fiind ideal pentru tigai si vase mari imediat dupa utilizare. La acest program putem sa accesam si functia de Perfect Rapid; Un program de spalare Ultra Rapid la temperatura inalta de 50°C, insa timpul de spalare este foarte scurt de 24 de minute, care trebuie facut imediat la sfarsitul mesei. Acest program este indicat pentru spalarea vaselor de maxim 6 seturi si putem sa accesam si functia de Perfect Rapid. Acest program are un consum de 9 litri de apa si de 0,59 kWh. Programul de prespalare cu durata de 11 minute, consuma 4 litri de apa, la temperatura de admisie. Programul Strong & Fast aplica o spalare intensiva la temperatura ridicata, pentru indepartarea murdariilor persistente pe baza de grasimi cu o durata de timp redusa. Daca vrei sa fi sigur ca succesul e garantat, avand o durata mai mare, programul Intensiv va asigura cele mai bune performante de spalat, pentru o curatare eficienta a vaselor tale.

CANDY CDPM 3T62PRDFW, CONSUM RESURSE

 In general consumul energetic este un alt aspect care trebuie sa se regaseasca pe lista prioritatilor daca dorim o casa ecologica, care sa nu aduca costuri mari la bugetul familiei, si de aceea recomandarea mea e sa nu treci acest lucru cu vederea. Ne bucura faptul ca masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW face parte din inalta clasa energetica A+++, lucru care inseamna ca si acest ultim obiectiv va fi indeplinit cu succes. Conform datelor tehnice, masina de spalat Candy are un consum mediu anual de 244 kWh, iar pentru un ciclu normal de aproape 0.77 kWh, o valoare care ne satisface, destul de mica daca e sa o raportam la capacitatea mare pe care o are si performantele altor masini de spalat vase din gama sa. In cadrul unui program de spalat vase normal aceasta consuma aproape 10 litri de apa, consumul anual de apa ajungand la aproximativ 2880 litri. Cel mai mic consum il poti obtine daca vei folosi masina de spalat in modul ECO, (0.45 W/h). Am primit raportari bune si in privinta zgomotului, valoarea acestuia fiind numai bun, respectiv 43 dB. 

 Candy CDPM 3T62PRDFW este un model de referinta ce merita recomandat ca fiind o achizitie reusita intr-o casa ca a ta. Marele avantaj in cazul acestei masini de spalat vase o reprezinta garantia extinsa de pana la 5 ani!

 

Recomandare:

 

        Grabeste-te si prinde oferta curenta pentru a prelungi garantia aferenta la 5 ani: Vezi oferta actuala

 

        Deasemenea poti prinde si o reducere consistenta daca o comanzi chiar acum: Verifica pret actualizat

 

 

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW, 16 seturi, Touch, WIFI, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *