Masina de spalat vase Beko DFN28320W pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat vase Beko DFN28320W este alegerea perfecta daca vrei sa scapi de stresul de a spala vasele intregii familii, o solutie optima, economica, care va face treaba in locul tau, multi mai eficient si mai economic. Gandeste-te doar cata apa curge nefiresc in timpul unei sesiuni de spalat vase la mana, in general mult mai mult de 6 litri, astfel ca utilizarea unei astfel de masini de spalat nu va insemna si un consum de apa mai mare. In plus masina de spalat spala mai bine, la temperatura mult mai ridicate (corpul uman fiind rezistent pana la o temperatura de maxim 38 de grade), de regula 70 de grade in cazul programelor de spalare intensive care implica si igienizare. 

       Este un model care se integreaza perfect in conceptul de bucatarie moderna, multifunctionala si nu ocupa nici foarte mult spatiu: 85 x 59.8 x 60 cm. O recomand tuturor care vor sa scape de o treaba in plus pe la bucatarie, o inventie a omenirii de care noi gospodinele trebuie sa profitam din plin mai ales ca tehnologia avanseaza.

       Panoul de comanda intuitiv poate fi operat simplu si rapid, si cuprinde mai multe butoane de selectie program de lucru, temperatura sau timp de lucru. Bineinteles ca pentru vasele mai murdare este necesar un timp de lucru mai mare iar pentru cele usor murdare sau care trebuiesc doar improspatate timpul este relativ mic.

       Masina de spalat vase Beko DFN28320W are o capacitate de incarcare vase de pana la 13 seturi de vase, dar nu trebuie de fiecare data respectata aceasta cerinta existand si posibilitatea de incarcare la jumatate (consumul si necesitatile de resurse se injumatatesc in acest caz). Nivelul de temperatura la interior se poate seta in 6 trepte.

       Consumul energetic va fi unul limitat ori de cate ori o vei folosi, lucru care se va vedea si la factura de curent. Astfel acest model a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++, cu un consum anual de energie estimat la valoarea de 262 kW. La fiecare ciclu de spalare aceasta are un consum de apa de aproximativ 10 litri.

        Interiorul este foarte bine partitionat si cuprinde zone special delimitate, carora li se vor putea aplica functii de spalare personalizate in functie de tipul de incarcatura. Interiorul spatios al masinii de spalat vase Beko ofera flexibilitate maxima in asezarea rafturilor si suporturilor, permitand o incarcare de pana la 13 seturi complete de vase.

        Programele de spalat, destul de numeroase, acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unei astfel de masini de spalat astfel: program intensiv – recomandat in cazul vaselor cu murdarie intensa, program prespalare, Quick & Clean – spalare rapida, Mini 30 – program de improspatare rufe, Glass Care – program special pentru spalarea veselei din sticla. Sistemul de inchidere cuprinde o garnitura antibacteriana care stopeaza accesul la interior a germenilor care pot crea aparitia mucegaiului sau a altor bacterii. Pentru vase din ceramica sensibile si pahare exista si optiuni de spalare la temperaturi mai joase sau programul „Pahare” care este unul special constituit pentru a spala vasele mai sensibile.

          In cazul in care esti nevoit sa pleci la munca, sau pur si simplu nu mai ai timpul necesar sa supraveghezi intreg procesul de spalare al vaselor, alegand optiunea „Programare intarziata”, masina de spalat isi va termina treaba in intervalul de timp stabilit de tine.

       Sistemul senzorial este foarte bine pus la punct si aici vorbim de senzori care permit reglarea intensitatii aburului, senzori pentru detectarea gradului de murdarie al vaselor, sistem de control exces apa – detecteaza scurgerile neprevazute de apa si opreste masina de spalat din functionare, etc. Pentru siguranta celor din jur si a copiilor mici optiunea Child Lock blocheaza accesul la interior si functiile butoanelor ale panoului de comanda.

         In timpul functionarii, masina de spalat vase Beko DFN28320W se dovedeste a fi destul de silentioasa, un model care nu va depasi valoarea de 43 dB ca zgomot.

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase Beko DFN28320W, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, ProSmart Inverter, Clasa A++, 59.8 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *