Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE pret si specificatii tehnice

       Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE este masina de spalat care te scapa de momentele in care uiti sa adaugi anumite lucruri la spalat datorita tehnologiei Add Wash care permite adaugarea refelor chiar si dupa ce ai initiat secventa de pornire. Nu de multe ori s-a intamplat sa uiti cate ceva pe care trebuia sa speli in acelasi timp, dar din lipsa de timp pentru a astepta un alt ciclu de spalat preferai sa il lasi la spalat pentru o alta data cand se vor strange mai multe rufe. 

       Cu noua functie AddWash introduci rufe in interior in orice moment de lucru al programului fara sa influentezi programul de lucru. O functie destul de interesanta cu ajutorul careia vei putea face astfel economie la curent si la apa, iar timpul destinat spalarii rufelor va fi unul mult mai redus. In plus, tehnologia Eco Bubble asigura o dispersie eficienta a bulelor de aer care calatoresc in interiorul tesaturilor pentru a dizloca astfel mult mai usor murdaria impregnata in material. Detergentul transformat in spuma patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie.

       Masina de spalat arata foarte bine si la exterior, este compacta, si nu ocupa nici foarte mult spatiu, incadrandu-se in dimensiunile urmatoare: 85 x 60 x 55 cm. In partea superioara aceasta este dotata cu un panou de comanda ultramodern cu butoane selectie programe de lucru, buton rotativ selectie viteza centrifugare dar si un display LCD pentru afisare parametrii de lucru. 

       Motorul, la fel de ultima generatie utilizeaza tehnologia Inverter care asigura astfel o silentiozitate destul de buna dar si un consum de energie mult mai redus.  Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reduce la minim a zgomotul si are o performanta de durata, acesta consuma mai putina energie decat un motor universal. Iar, prin eliminarea periilor, ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie de 10 ani. Astfel masina a fost incadrata conform calculelor efectuate de specialisti in clasa de eficienta A+++.

       Din punct de vedere tehnic, masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K44305W/LE are o capacitate de incarcare de pana la 8 Kg si o viteza de centrifugare de 1400 rpm. Accesul la interior se face frontal, cu ajutorul unui hublou lateral. 

      Grila de programe destul de variata cuprinde toate programele necesare pentru a spala efcient, ori de cate ori vei folosi masina de spalat: program Baby Care –  elimina particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pielea fina de bebelus, clatire, centrifugare, Super Eco Wash –  speli la o temperatura mai mica rufele usor murdare pentru economie la energie, program matase, bumbac, lana, sintetice, delicate etc. 

      In cazul in care apar probleme de configurare program sau erori in timpul procesului de spalare, masina de spalat beneficiaza si de o asa numita functie de diagnosticare. Sistemul automat de detectie al erorilor Smart Check detecteaza toate aceste probleme ce pot aparea in timpul functionarii acesteia si furnizeaza solutii simple de depanare utiizand o aplicatie speciala pentru smartphone.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Samsung WW80K44305W/LE, 8 kg, 1400 RPM, A+++, Add Wash, Motor inverter, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *