Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1 performanta la un pret excelent

       LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat care se afla in deplina rezonanta cu cele mai noi tehnologii ale momentului in materie de functionalitate, un model care inspira calitate si prin design fiind perfect pentru orice familie care este in cautarea de un aparat profesionist, functional cel putin 10 ani de acum incolo. Fiind o masina de capacitate mare de pana la 9 Kg, hubloul de acces interior a fost redimensionat pentru a incapea astfel si alte elemente de vestimentatie mai voluminoase. 

      Panoul de comanda ofera accesul rapid la functiile si programele in lucru, zona de afisaj, una destul de generoasa pentru acest model. Masina este incadrata conform calculelor in clasa de eficienta energetica A+++ pentru care consumul inregistrat in timpul unui program de spalat standard este de 0.86 kWh iar cel de apa indica o valoare de pana la 9000 litri in decursul unui an. Cele 1400 rpm sunt suficiente pentru a intretine un spalat economic si eficient de fiecare data. 

Imagini pentru Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1

     TurboWash este functia care dispune de elementul Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare. Pe langa reducerea duratei unui program de spalare obisnuit la 59 de minute, TurboWash permite realizarea unor economii de energie impresionante si mentinerea performantei de spalare.

      Datorita design-ului unic, Lg 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte la fiecare spalare.

       Programele de spalat, 14 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile) etc. Hainele isi vor pastra culorile proprii chiar si dupa mai multe spalari, masina de spalat avand in meniul de configurare programe adaptate la culori, inchise sau deschise, programe care isi fac treaba foarte bine in orice moment.

      Cu functia NFC fiecare utilizator poate descarca online si alte programe de lucru care pot fi apoi activate de la distanta cu ajutorul unui dispozitiv mobil, prin aplicatia speciala de control de la distanta. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

      Odata ce o pui in functiune, masina de spalat ruleaza foarte silentios datorita sistemului cu perii la motor care implica o frecare mecanica minima pentru a preveni astfel nevoia de a o inlocui cat mai tarziu. Dovada sta garantia extinsa de pana la 10 ani pe care cei de la Lg o ofera pentru blocul motor. 

     Dupa terminarea ciclului de spalare regulat, se activeaza sistemul de avertizare automat acustic. In cazul unor probleme de natura tehnica, pana la aparitia personalului autorizat poti apela si la functia de autodiagnosticare care te poate indruma in alegerea solutiilor potrivite pentru anumite erori ce pot aparea in timpul setarii programului de lucru. 

     Fiind o masina de capacitate mare, cei de la Lg s-au gandit si la factorul ca exista posibilitatea sa existe in jur si cei mici, in general mai curiosi din fire, astfel ca la fiecare folosire poti activa si functia blocare acces la cuva si functii butoane de comanda.

     Sistemul inteligent de detectie al cantitatii de rufe pe baza senzorilor de la interior, vor optimiza modul de functionare a aparatului, astfel incat resursele utilizate sa fie intotdeauna la minim. 

Recomandare

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

      

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *