Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W pret si specificatii tehnice

       Masina de Spalat rufe Indesit Innex XWA61051W este o alegere perfecta atat din punct de vedere al calitatilor tehnice fiind un model foarte disputat la ora aceasta in cel mai mare magazin online de clienti datorita raportului calitate pret foarte bun. Calitatea materialelor din care este construita masina de spalat Indesit Innex XWA61051W reprezinta un alt aspect de luat in seama care sa cantareasca in decizia achizitionarii acesteia. In partea superioara aceasta dispune de un panou de comanda modern care iti ofera accesul la diverse setari de programe simplu si rapid folosind ecranul LCD de mari dimensiuni. Dimensiunea ecranului iti va permite sa fi la curent cu toate informatiile necesare iar butoanele din jurul sau va face aceasta experienta cat mai comoda si intuitiva.

Imagini pentru Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W

       Important este si aspectul dimensiunilor pentru a stii ca vei reusi sa incadrezi masina de spalat in spatiul propus, modelul de fata fiind caracterizat de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 54 cm. Masina de spalat este de culoare alba, foarte silentioasa in timpul functionarii si vine echipata cu functii si sisteme de ultima generatie.

     Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate medie – 6 Kg capacitate rufe la interior –  care cu ajutorul celor 1000 rpm, aceasta va scoate toata murdaria din rufe.

     Programele de lucru 16 la numar acopera intreaga gama de necesitati si anume: program rapid – speli rufele in doar cateva minute, program extra-clatire – cicluri suplimentare de clatire, program prespalare, programe in functie de tipul de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, haine colorate sau albe), etc. Pentru rufe pe care doresti sa le protejezi sa nu formeze cute greu de indepartat, exista si un mod de spalat delicat pe care il poti activa ori de cate ori este necesar pentru a spala diverse categorii de rufe, camasi, tricouri etc.  Cu modul de spalare rapid puteti spala hainele in doar 30 minute, foarte utila aceasta functie in special atunci cand esti in graba. In cazul articolelor sensibile (matasuri sau lana) sunt disponibile programe la care poti apela pentru a spala in siguranta astfel de tesaturi delicate. Programul centrifugare intensiva foloseste intreaga putere a masinii pentru a diversifica la maxm miscarile interioare, in cazul acesta pentru eliminarea petelor extrem de dificile. Grila de programare mai include si alte programe: mixt – unde poti include un mix de tesaturi fara restrictii, sport – recomandat in cazul hainelor sportive, si perdele – util in cazul tesaturilor din bumbac de dimensiuni mai mari. 

      In fact, consumul masinii de spalat nu este unul foarte mare, aceasta beneficiind si de incadrarea superioara din punct de vedere energetic in clasa A+ cu un consum in program standard de 0.73 Kw/h.

      Mai multe functii de siguranta vegheaza la buna desfasurare a programelor de lucru: Oprire si adaugare – poti adauga si alte rufe in timpul procesului de spalare, programare intarziata – masina de spalat functioneaza in intervalul stabilit de tine, sistem siguranta copii mici – blocheaza functiile panoului de comada dar si accesul la interiorul cuvei si protectie impotriva inundatiilor – oprire automata in cazul detectiei de apa care se scurge de la interior. 

      Consumul de apa mediu anual indica o valoare de 8643 litri, volumul tambulului la o incarcare normala avand nevoie de numai putin 52 de litri. Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *